sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Riehumista ja puudelointia

Viimeviikko on mennyt lähinnä kotona oleskellen.

Keskiviikkona käytiin kuitenkin petsieporukan näyttelytreeneissä jotta saataisiin edes jotain äksöniä viikkoon. Dusty käyttäytyi taas kerran hienosti, ei mitään valittamista. Tällä kertaa myös innokkaat junnuilijat kokeilivat Dustya....pienen alkuhaahuilun (on kovasti mun perään) jälkeen Das meni hienosti myös vieraidenkin kanssa!

Torstaina koulun jälkeen suunnattiin haltialaan göötti-tapaamiseen. Jos en ihan väärin laskenut niin paikanpäällä oli 12 gööttiä, 11 narttua ja 1 uros. Itse mietin koko päivän että otanko Emmankin mukaan, ja päätinkin sitten ottaa vanhuksenkin mukaan ettei se nyt jää ihan ilman huomiota. Emmakin kovasti nautti kun pääsi vähän pidemmälle lenkkeilemää, vaikka sen lenkkeilyt ja riekkumiset lähinnä rajoittuivat heinän ja mullan syömiseen pellolta. Dustylle teki oikein hyvää päästä riekkumaan, kun se nyt koko viikon oli joutunut tyytymään "vaan" Emman seuraan. Kotona oltiin yhdeksän aikaan illalla, ja täällä oli 2kpl väsyneitä gööttipötkylöitä! Suurkiitos seurasta kaikille tapaamiseen osallistuneille!

Eilen käytiin sitten korsossa mätsäröimässä. Dusty esiintyi taas oikein mallikkaasti, tosin punaisten kehässä oli jo ihan väsynyt gööttilapsonen kun oli koko päivän joutunut odottelemaan auringossa. Tuloksena siis PUN-ei sij. johon olen enemmän kun tyytyväinen! :) Kiitokset seurasta kaikille!

© Oona Mäki

1 kommentti:

  1. Hieno kuva Dustystä! Kysyisitkö Oonalta saankö käyttää kuvaa blogissa tai kotisivuilla. Kiva, että kohta 12-vuotias Emmakin pääsi mukaan gööttitapaamiseen :-).

    VastaaPoista