torstai 26. kesäkuuta 2014

Agilityä, juoksukilpailuja ja vaikka mitä!

Hupsista, viime postauksesta onkin kulunut jo 2kk...pahoittelut lukijoille! Nykyään saa kaiken niin kätevästi facebookin ihmeelliseen maailmaan, niin on sinne tullut enemmän kirojoteltua. Lupaan parantaa tapani ja yrittää tästä lähin pitää blogiakin ajantasalla! :)

Mitäs meille sitten kuuluu, lähinnä ollaan treenailtu agilityä, agilityä ja vielä vähän enemmän agilityä! Niin ja käytiin me roturacessa juoksemassa, siitä alempana.

Iisi on mennyt ihan hurjasti eteenpäin agilityssä, alkuvuosi keskityttiin lähinnä estevarmuuden parantamiseen ja siihen että vauhti pysyy yllä, nyt Iisi hakee jo itse esteitä ihan hurjan hienosti ja vauhtia riittää kyllä enemmänkin kun tarpeeksi. Pitää vissiin ohjaajan alkaa käymään juoksulenkeillä ahkerammin että pysyy pikkusilakan perässä! :D Nyt muutamana kertana ollaan tehty erilaisia käännöksiä, ja otettu enemmän ohjaamistakin mukaan pelkästään suoraan juoksemisen sijasta. Ei voi olla muuta kun superylpeä pikkusilakasta, niin hieno agilitykoiran-alku siitä on tullut <3 Ensi viikolla yritetään saada videokuvaa meidän agiliitelyistäkin.

Naku-Iisi 19kk ♥    © Riitta Kekkonen

Kesäkuun alussa osallistuttiin kahden gööttijoukkueen voimin roturace-juoksukilpailuun, molemmat tytöt juoksivat. Dusty piti edellelleen hallussaan, näin kahdenkin vuoden jälkeen, gööttien nopeinta aikaa - Iisin ollessa kolmanneksi nopein. Ihan älyttömän mukava tapahtuma jälleen kerran, ja göötit pärjäsivätkin ihan hyvin todella isossa mini-luokassa. Toivottavasti ensi vuonna päästään mukaan vieläkin useamman gööttijoukkueen kera!



Muuten ollaan koirien osalta vietetty aikalailla hiljaiseloa, lenkkeilty paljon kavereiden kanssa mutta eipä juuri sen kummempia puuhailtu. Parin viikon päästä olisi edessä oulun ja kokkolan näyttelyt jonne ollaan lähdössä kokeilemaan onneamme. Iisi tietenkin on vaihtanut ihan pikkupikku bikinit päälle, joten vähän kaduttaa sen ilmoittaminen mutta no can do, kattellaan mitä tuomarit meidän nakusilakasta tykkäävät! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana Iisi! Tuo sporttikroppa on upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iisi kiittää kehuista! :) Itsekkin tykkään kyllä todella paljon iisin rakenteesta!

      Poista