perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kesälomareissu pohjoiseen

1800km ajelua takanapäin! Viimeviikon torstaina startattiin perinteinen kesälomareissumme ja suunnattiin auton nokka kohti Oulua. Kieltämättä hieman jännitti kun olin reissuun lähdössä ihan yksikseni ja laskettu aika lähenee kovaa vauhtia mutta hyvin sujui reissu ja yhtenä kappaleena ollaan vielä :) Matkustettiin Ouluun kahdessa osassa, torstaina ajeltiin Muurameen serkkujeni luokse yöksi ja perjantaina matka jatkui muuramesta Ouluun Tuijan luokse.

Tuijalle vielä tätäkin kautta oikein iso kiitos meidän majoittamisesta! Iisi löysi oulusta heti samalla aaltopituudella olevan Zipen ja voitte kuvitella että gööttineidit kyllä hetken jos toisenkin painivat. Illalla käytiin Oulun keskustassa iltalenkillä ja jätskillä, ja sen jälkeen oli (onnkesi) aika väsynyttä porukkaa. Hauskaa oli seurata ihmisten reaktioita kun käveltiin keskustassa 7 göötin kanssa!

Lauantai-aamuna suunnattiin sitten auton nokka kohti Kemin KV näyttelyä. Paikanpäällä oli 8 gööttiä ja tuomarina puolalainen Katarzyna Fiszdon. Näyttelyiden suhteen meillä ei Iisin kanssa ole oikein mitään sen suurempia odotuksia, tuo kun ei ihan semmosta "näyttelygöötti"-tyyppiä ole. Tavoitteena oli siis että Iisi esiintyisi hienosti ja reippaasi ja tuo pieni silakkaotus kyllä ylitti odotukset täysin! Siis aivan eri koira kun viimeksi kehässä, pysyi hiljaa kokoajan ja esiintyi itsevarmasti, iloisesti ja todella reippaasti. Aivan huippua! ♥ Tuloksena Iisille EH2 hienon arvostelun kera, joka löytyy alta suomennettuna :)

"Kauniit silmät ja korvat. Kevyt kuono-osa. Pitkä kaula. Selkälinja saisi olla vakaampi. Eturinta voisi olla korostuneempi. Riittävän yhtenevästi kulmautuneet raajat. Erinomainen luonne."

Sunnuntaina suunnattiin sitten auton nokka toiseen suuntaan, nimittäin ylivieskan kv'seen. Täälläkertaa paikalla 7 gööttiä ja tuomarina venäläinen Elena Kuleshova. Iisi oli tänäänkin Erityisen Hieno, jaa kun ei kanssakilpailijoita ollut niin luokkansa ykkönen. Esiintyminen oli sunnuntainakin aivan älyttömän hienoa! Kyllä sitä huomaa että tuo on aikuistunut kun vertaa esim viimekesään :)

"Keskikokoinen narttu. Yleisesti hieman kevyt. Feminiininen pää. Tyypillinen ilme. Kompakti runko. Oikea häntä. Kääntää hieman raajoja ulospäin. Tarvitsee hieman aikaa kehittyäkseen."

Vähän jäi mietityttämään tuosta arvostelusta tuo raajojen ulospäin kääntäminen, Iisillä on kyllä ihan suorat jalat enkä kyllä huomannut että se olisi niitä mitenkään ulospäin kääntänyt kehässäkään. Noh, tämä nyt oli vaan tämän tuomarin mielipide Silakkaeläimestä :)

Hurjan mukava viikonloppu oli kyllä, kiitos vielä Tuijalle meidän majoittamisesta Oulussa. Oli oikein kiva nähdä kaikkia gööttituttuja!

1 kommentti:

  1. Täällä haaste teille! Jos vaikka kuuluiskin bloginkin puolella jotain ;)

    http://cheltu.blogspot.fi/2015/11/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista