lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kevättä rinnassa...?

Kyllähän täällä aika keväistä alkaa jo olemaan....ainakin sillointällöin :) Viimeviikolla lämpötila kohosi jopa +10*C ja auringostakin ollaan jo saatu nauttia aika lailla. Innolla odotetaan että lumet sulaa niin päästään treenailemaan ja lenkkeilemään enemmän, ja josko saataisiin noi kiukkuset hiihtäjätkin tuolta lenkkipoluilta pois!

Lumista on...

 Tänään lähdetiin Linnean ja koirien kanssa katsastamaan minkälaisessa kunnossa ojanko on ja noh, saatiin todeta että lumista on! Pari käyttökelposta putkea löydettiin joten vähän päästiin putkea treenailemaan, Dusty hienosti muisti putken viimesyksyltä ja parin toiston jälkeen putki sujuikin jo oikein mallikkaasti! Vähän treenailtiin ja sitten käytiin koirien kanssa pienellä lenkillä! Kiitokset seurasta Linnealle, Valtsulle ja Tryffelille :)

Vajaan kuukauden päästä, 14.4 meillä onkin sitten tuon meidän seuran eli HSKHn, agilityn alkeiskurssin testitilaisuus. Toivotaan että Dusty toimii ja päästäisiin alkeisryhmään reenailemaan! :) Mehän tosiaan ollaan itseksemem treenailtu viime syksynä, kun itselläni on parin-kolmen vuoden agilitytausta niin uskallettiin vähän reenailemaan. Häiriössä ei vielä olla päästy treenailemaan joten innolla odotan miten Dusty toimii jos päästään ryhmään, yksikseen se kyllä toimii ihan kivasti!

3 kommenttia:

  1. Voi kun Dusty näyttää jo aikuiselta! Kauhee kun en oo sitä päässy pitkään aikaan näkemään niin yhtäkkiä se onkin jo ihan iso... :D

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pääsette agilitykurssille mukaan! Maija-äiti kiittää onnitteluista :)

    VastaaPoista
  3. Onpas Dusty jo ison näköinen! No, pianhan se täyttää jo vuoden ja sitten täytyy alkaa miettimään niitä terveystarkastuksia ja muuta.

    VastaaPoista