lauantai 2. huhtikuuta 2011

Helsinki-Vantaa

Nyt koeviikolla riittää paljon aikaa koirillekkin, kun koulua on vaan 2,5h niinä päivinä kun on kokeita :)

Viime keskiviikkona oli tuon agilityn alkeiskurssin luentotilaisuus, jonka innoittamana lähdettiin torstaina Linnean ja Tryffelin kanssa taas liikenteeseen, ajatuksena oli että mentäisiin jonnekkin keskustaan kakrujen kanssa ja treenailtaisiin vähän häiriössä. Lähdettiin ensin Dustyn kanssa bussilla linnealle, josta käveltiin kakrujen kanssa korson keskustaan. Saatiin kuitenkin huomata että koska oltiin niin aikasin liikenteessä, ei ihmisä ollut melkein yhtään....parin hassun ajatuksen kautta löydettiinkin sitten itsemme Helsinki-Vantaa lentokentältä noin 40min myöhemmin!

Treenailtiin vähän kakrujen kanssa, ja leikittiin aika paljon. Kuten vähän arvelinkin niin Dustylla ei ollut minkäänlaista ongelmaa treenata tai leikkiä häiriössä, kyllä mä vähän ihmettelisinkin jos olisi jotain ongelmaa tuon kanssa kun mä kuitenkin olen Dustya yrittänyt raahata mukaan mitä ihmeellisempiinkin paikkoihin jotta se tottuisi olemaan paikassa kun paikassa. Treenailtiin noin 15min ja sitten istuskeltiin ja juteltiin Linnean kanssa ja koirat ottivat rennosti :) Vähän ajan päästä treenailtiin taas vähän ja sitten taas istuskeltiin. 
Olen tosi iloinen siitä että Das toimii noin hyvin vaikka häiriötä ympärillä on _paljon_, ja että se osaa ottaa rennosti noinkin kiireisessä paikassa kun ihmiset juoksentelevat sinne sun tänne ja mitä ihmeellisempiä koneita menee edes-takas. Noin 4h lentokentäilyn jälkeen lähdettiin vielä Linnealle pariksi tunniksi ja sieltä sitten illalla kotiin. Kiitokset taas kerran seurasta Linnealle ja Tryflalle! :)


5 kommenttia:

 1. Kaiken maailman päähänpistoja teillä! T.äiti

  VastaaPoista
 2. Nea ja "aivot" :D Tee ootte aika ööö. outoja :D

  VastaaPoista
 3. Sinikka/ Ei me olla outoja! Meillä on vaan erittäin fiksuja ideoita ;)

  ps. toi oli kyl alunperin meidän toko-kouluttajan idea, et mennä lentokentälle treenaamaan, siellä kun tota häiriötä on paljon! :D

  VastaaPoista
 4. Hah pitäs varmaa jokukerta lähteä Fiiliksen kanssa treenaamaan lentokentälle, että saadaan häiriötreeniä ennen kisoja :D

  Mut hei millos sul olis Nea aikaa lähteä meidän kans lenkkeilee? :)

  VastaaPoista
 5. ooo! mein pitää Elvin kaa siis raahautuu lentsikkakentälle asti hesaa et saahaa kunnolla hälinää ympärille :D:D !

  VastaaPoista