keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Hieno likka!

Äsken kotiuduttiin agitreeneistä eikä voi muuta sanoa kun että kyllä olen taas ylpeä tosta neidistä! Ei viimeviikolla oltu treeneissä joten mietin ettei näistä treeneistä tulisi mitään jos muut ovat jo käyneet lisää asioita läpi. Tehtiin ensin puomia vähän helpotettuna, puomin ylös- ja alastulo otettiin irti puomista ja nostettiin pöydän päälle. Dusty teki tosi hienosti ja haki alastulokontaktit ihan superisti! Saatiinkin paljon kehuja siitä kuinka hienosti Dusty puomilla irtosi musta ja kuinka hyvällä mallilla meidän kontaktit nyt on :)

Puomitreenin jälkeen tehtiin sitten sitä pientä radanpätkää. Tehtiin ihan aluksi pelkkää putkea kun se on aina sillointällöin tuottanut vähän hankaluuksia meille. Kouluttajamme Sanna oli palkkaamassa Dustya putken toisessa päässä ja itse lähetin koiraa putkeen toisesta päästä. Das haki aluksi putkeen tosi hienosti ja meni lujaa läpi, ja sitten kun mietittiin että otetaan vielä kerran ennenkun tehdään koko rata niin vielä mitä! Eipä sitten enään sujunukkaan millään. Saatiin putkikin toimimaan sitten lopulta ja päästiin tekemään koko radanpätkää. Meille ongelmia tuotti lähinnä 5-hyppy jota Dusty ei aluksi oikein olisi halunnut hypätä. Kun saatiin sekin toimimaan niin voin vain todeta että Das on kyllä hirmu hieno! Kontakteista ja takaakierroista saatiin kehuja, putkea pitää vielä vähän varmistella...eiköhän sekin kun nyt lomalla päästään treenailemaan :)
Näissä tunnelmissa lähden Dustyn kanssa Linnean mökille viettämään juhannusta, ja toivotamme jokaiselle blogin lukijalle oikein hauskaa juhannusta!

1 kommentti:

  1. On se vaan hiano koiruus sulla. Ja tottakai mahtava ohjaaja : ) Hyvää juhannusta teillekin näin jälkikänteen : )

    VastaaPoista