keskiviikko 3. elokuuta 2011

Erikoisnäyttely 2011

Tänävuonna gööttierkkari olikin vähän pidemmän matkan päässä meiltä, nimittäin Kaarinassa! Pakattiin auto jo perjantai-iltana ja matkattiin Tuorlan majataloon jossa yövyttiin pe-la välisenä yönä ja lauantaina olikin sitten erkkari.

Junnunarttuja oli ilmoitettu 16 kappaletta, ja tuomarina toimi Melanie Harris joka piti hyvinkin tiukkaa linjaa. EH'ta napsahteli oikein roppakaupalla ja tais siellä pari H'ta ja yksi T'kin tulla. Vain 6 junnunarttua sai ERIn ja Dusty oli yksi näistä. Kilpailuluokassa ei enään muuta menestystä tullut mutta olen kyllä niiiin tyytyväinen kun vaan olla ja voi :) Neiti esiintyi hienosti ja sai hyvän arvostelun.

Kuva: Oili Helenius

"Ecxellent type. Good head. Good earset. Correct bite. Good length of neck. Good bone & feet. Good topline. Strong hindquarters. Good sidegait. Moves well from back. A little wide in front coming to me. Allert."

Vapaa käännös:
"Erinomainen tyyppi. Hyvä pää. Hyvin asettuneet korvat. Oikea purenta. Hyvä kaulan pituus. Hyvä luusto & raajat. Hyvä ylä-linja. Vahvat takakulmaukset. Hyvät sivuliikkeet. Liikkuu hyvin takaa.  Hieman leveästi edestä minuun päin tullessa. Valpas" JUN-ERI

Duty kävi myös poikaystäväni kanssa pyörähtämässä äijähandler-kehässä, mutta kuten vähän mietinkin niin Dusty kokoajan katteli mun perään eikä oikein meinannut keskittyä. Hienosti kuitenkin meni vaikkei tälläkertaa mitään sen suurempaa menestystä tullut! Oli erittäin onnistunut ja mukava erkkari-reissu, kiitos mukanaolleille!

----------------

Sunnuntaina suunnattiin viikkiin gardenian pihalle mätsäröimään Dustyn ja Donnan kanssa. Donna esiintyi tapansa mukaan ja oli lopulta PUN1 BIS2...Dustykin jaksoi erkkarireissusta ja pitkästä päivästä huolimatta esiintyä erittäin hienosti ja oli lopulta PUN3! Lisäksi poikaystäväni uskaltautui uudestaan kokeilemaan mies&koira-kehään, tälläkertaa Donnan kanssa...ja niinhän siinä kävi että menivät ja voittivat koko kehän ;)

5 kommenttia:

 1. "good sidegait" = hyvä ravi sivusta katsottuna :)
  PALJON ONNEA, menny hienosti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos selvennyksestä Jenni :D Itelläni ei ollu mtn hajua siitä mitä toi tarkotti...!

  VastaaPoista
 3. Nou problem :) Itekkii toivosin, ett joku tietävä asiaa selventäisi aina ko minul ois joku vastaava solmu!

  VastaaPoista
 4. Onnea hienosta Erkkari menestyksestä!

  VastaaPoista
 5. Onnea erkkarin eristä ja taputukset kakslahkeiselle Donnan kanssa voittamisesta :) Hyvin oot sen Nea kouluttanut ;D

  VastaaPoista