keskiviikko 31. elokuuta 2011

Treenitaukoilua

On taas viime päivityksestä kulunut jo jonkin aikaa joten eiköhän olisi taas aika vähän rustailla jotain tännekkin!

Itse olen nyt viimeviikon ollut flunssassa joten koirien kanssa ei ole tullut tehtyä yhtään mitään perus lenkkien lisäksi. Sitä edellisenäkin viikkona jäi treenit välistä kun itselläni oli taas muuta menoa.

11.8 käytiin tuomarinkylän vinttikoirakeskuksessa mätsärissä, jossa luokat oli jaoteltu roturyhmien perusteella ja FCI5, FCI7 ja FCI10 arvosteltiin kaikki samassa syssyssä, tuomarina meillä oli Säde Hohteri. Koiria paikan päällä oli aivan valtavasti ja ilta venyikin toosi pitkäksi (onneksi saatiin kyyti kotiin!), ihan turhaan ei siellä kuitenkaan yömyöhään paleltu...Dusty nimittäin repäisi, esiintyi mahtavammin kun koskaan ja olikin lopulta SIN1! Bis kehän tuomaroi Maija Mäkinen, ja siellä ei enään menestystä tullut. :)

27.8 Suunnattiin nokka kohti porvoota, Kristan ja Peten mökille gööttitapaamiseen. Itse vietin aamupäivän tervakosken näyttelyssä handlaushommissa, joten me mentiin paikanpäälle vasta iltapäivällä kun melkein kaikki muut olivat menneet paikanpäälle jo aamupäivällä. Suurkiitos Katjalle kyydistä! Päivä oli mitä mainioin, aurinko paistoi, koirat viihtyivät tosi hyvin ja juoksivat minkä kerkesivät ja päivän kruunasi vielä todella herkullinen grilliruoka ja makeat jälkkärit. Paikanpäällä oli kaikenkaikkiaan laskujen mukaan 8 gööttineitiä.

Kaikki koossa! © Krista Kumpulainen
Tänään sitten vihdoinkin päästiin taas treenailemaan. Dusty teki aluksi ihan hyvin, mutta jouduttiin odottelemaan omaa vuoroamme aika pitkään joten kun päästiin radalle niin hajut olivat sitten paljon kiinnostavampia kun rata. Siitä huolimatta saatiin tuo pieni radanpätkäkin loppujenlopuksi sujumaan hienosti! Yksi asia minkä Dusty teki ihan superisti oli kontaktit, kouluttajammekin kehui niitä upeiksi...nyt vielä pitää alkaa namialustan käyttöä vähän vähentämään niin niistä tulee kyllä tosi hienot. Treenien lopuksi vielä kaveri ja poikaystäväni menivät Dustyn kanssa pientä radanpätkää, ja hyvin sujui sekin. Kiva että neiti voi tehdä jotain jonkun muunkin kun minun kanssani :)Nyt yritetään taas vähän aktivoitua, ja päästä reenailemaan ja tapaamaan kavereita enemmän, ainakin perjantaina Dusty pääsee mukaan kun menen kouluni jumppakurssilaisille vetämään agilityä ;) Toivottavasti säät tästä vähän paranisi niin ois sitten kivempi koirienkin kanssa puuhailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti