lauantai 26. toukokuuta 2012

"Ai ootsä tänäänkin menossa ojankoon!?!?"

Viimeaikoina on kyllä tosiaan tullut ojangossa käytyä ehkä vähän turhankin usein! ;) Maanantaina käytiin tekemässä pienet hyppytreenit (eli siis vahvistettiin vielä niitä hyppyjen hakemisia itse), tiistaina oli tokotreenit, keskiviikkona alkeistreenit (joihin en kyllä tälläkertaa päässyt) ja torstaina omat treenit.

Pieni häkkieläin ♥ (vanha kuva)
Jospa vaikka noista tiistain tokotreeneistä alottaisi. Dusty joutui odottelemaan ensin autossa tunnin kun itse olin töissä epiksissä ja se kyllä näkyi koirassa jälkeenpäin - ja ei, en grillaa koiraani autossa, Dustylla on auton takakontissa häkki jossa se oleilee aina autossa ollessaan ja tuon kyseisen tunnin aikana oli takaluukku auki ja kaikki ikkunat myös vähän auki...lisäksi Dustylla oli vielä viilennysloimi päällä ja häkkituuletin puhaltamassa...niin ja tosiaan vesikuppi häkissä. Muttasiis niihin tokotreeneihin, tosiaan, oli tokokurssin eka kerta ja alotettiin siis ihan alkeista. Tehtiin luoksepäästävyyttä ja perusasentoa viilattiin vähän....Dusty teki muuten hyvin töitä mutta oli kyllä varsinkin alussa aikamoista haahuilua. Ihan tyytyväinen olen kuiteenkin koiraan, ehkäpä ensi viikolla ei olis niin paljon haahuilua :)

Sitten noihin agitreeneihin, sanonpahan vaan että neiti oli niiiiin pätevä! Tehtiin hurjan pitkää rataa, joten oli vähän yllätys että neiti niin hienosti jaksoi keskittyä. Palkkasin aika paljon jotta mielenkiinto pysyisi yllä. Me ei Dustyn kanssa taidettu edes yhteen pätkään tehdä koko rataa kertaakaan mutta ehkä ihan hyvä niin :) Das oli jostain syystä keksinyt että puomi on tosi pelottava ja siinähän sitten menikin vajaat 10min että päästiin kerran puomin yli namittamalla...mikäköhän siinä oikein oli? Tehtiin pari ihan parin esteen pätkää ja siitä hurjat leikit, kyllä huomas miten vauhti kasvoi kun palkka tuli niin nopeasti. Taas paljon hyviä vinkkejä saatiin, tuntuu jo nyt että oltaisiin johonkin suuntaan kehitytty (toivottavasti parempaan päin)

Oliskohan sitten muuta...eipä kai oikeastaan. Ollaan nyt taas oltu Dustyn kanssa ilolassa kun isän perhe lähti aurinkolomalle rodokselle. Nyt täällä on vain Donna, ja on ollut kiva huomata miten noilta kahdelta sujuu leikit niin hienosti vaikka kokoeroa on jo painossakin 40kg! Ensi viikonloppuna olis sitten ylppärijuhlat tiedossa ja meille tulee aika hurja määrä vieraita...saas nähdä mitä Maasulainen sanoo ;) Emma lähtee juhlien ajaksi evakkoon mummolaan.

3 kommenttia:

 1. Ei mulla muuta, mutta onnea ylioppineisuudesta!

  VastaaPoista
 2. Hiemanko oot ahkerasti käynyt treenaamassa! Kumpa olisin itsekin yhtä aktiivinen treenaaja! :D

  Niin ja onnea multakin ylioppilaslakin johdosta! :)

  VastaaPoista
 3. Sut on haastettu! :) http://sylirotta.blogspot.fi/2012/06/11-vastausta.html

  VastaaPoista