lauantai 9. kesäkuuta 2012

Hupsista....

...."Pieni" päivitystauko taas ollut, noh parempi myöhään kun ei milloinkaan! Eikös se niin mene? :)

Ylppärijuhlat on nyt vietetty, ja hyvin meni. Dusty osasi hienosti käyttäytyä juhlien ajan vaikka joku ehkä vähän sitä epäilikin (äitini siis) ;) Heti juhlien jälkeen maanantaina meille tuli hieman erikoisempi vieras, nimittäin Ora-mudi tuli meille hoitoon omistajansa Oonan lähdettyä viroon, elikkäis sain taas 5pvän ajan kokea vähän pennunomistajuutta :) Kiitokset Oonalle, kun luotit Oran hoitooni...oli kyllä ihana pentunen, ja vaikka Oona muuta arvelikin ennen lähtöänsä, niin kylllä tuon pennun hoitaminen vaan kasvatti mun pentukuumetta entisestään (voiko se vielä tästä kasvaakkin?!?) vaikka onkin vääränrotuinen pentu kyseessä :)

Viikon aikana tulikin sitten puuhailtua vaikka mitä. Maanantaina vaan oleskeltiin niin että pentu vähän tottui meihin ja meillä oloon. Tehtiin pari pitkää metsälenkkiä ja hilluttiin muuten vaan. Oli aika jännä huomata että vastoin mun odotuksia, Dusty oli se joka oli aluksi aikamoinen natsi pentua kohtaan eikä Emma kuten olin aikasemmin arvellu. Kuitenkin mitä pidempään pentu meillä oli niin sitä mukavammin Dusty sitä kohtaan käyttäyty. Emma oli ihan sinut pennun kanssa heti kun se tuli meille :)

Ora-pentu heti meille tultuaan :)

Tiistaina käytiin poimimassa Nora, Vinna, Minni ja Helmi kyytiin ja suunnattiin auton nokka kohti rajasaarta. Rajasaaressa sitten kuluikin useampi tunti. Pari viikkoa sitten kelpiemiitissä ihmettelin sitä kun Dusty niin rohkeasti meni ihan syvällekkin veteen, no nyt sain sitten ihmetellä vielä enemmän nimittäin Dustyhan oli niin fiksu neiti että hänpä käveli veteen niin että vesi ulottui alakylkeen ja kävi sitten maahan veten...siis ihan oikeasti joo, mun koira makasi vedessä! Ehkäpä Dusty keksi uuden tavan viilentää itteään, pieni kun ei oikein voi mennä uimaan kun ei osaa uida...
Yhteensä 3tunnin retki oli tuo rajasaaren reissu. Sieltä ajeltiin Nora koirineen kotiin takasin, käytiin heittämässä Emma kotiin ja sitten suoraan nokka kohti ojankoa ja tokotreenejä.

Dusty ja Martta  © Nora
Dusty ja Vinna © Nora

Dusty ja Vinna © Nora

Tiistaina meillä oli teemana seuraaminen. Saatiin taas hyviä vinkkejä, ja päätettiinkin ihan kokonaan muuttaa Dustyn seuraamisopetustapaa. Tuo imuttaminen kun ei meillä selvästikkään toimi, eli tästälähin treenataan seuraamista niin että naksuttelen Dustylle siitä kun se itse hakee sen oikean paikan ja seuraa hyvin. Tämä näyttäisi toimivan aika hyvin ja seuraaminen näyttikin jo paljon paremmalta. Ihanaa kun on noin kontaktihakuinen koiruus! :) Tokotreenien jälkeen kotona oli aika väsynyttä porukkaa.

Tämmöstä porukkaa tiistai-iltana...
Keskiviikkona käytiin taas metsässä hillumassa ja vaan oleskeltiin aamupäivä. Illalla sitten taas alkeistreenit. Koirat odottelivat autossa sillä aikaa kun itse olin kouluttamassa. Alkeistreenien jälkeen käytiin pienellä lenkillä ja Dusty pääsi tekemään pari parin esteen pätkää ja vähän kontakteja.

Pieni heinäpeikko ♥
Torstaina herättiin aikasin aamulla (tai oltaisiin ehkä herätty ellen taas oisi nukkunut pommiin...) ja treffattiin Iitu ja Valo-kelpie heruekalla tokotreenien merkeissä. Tehtiin Dustyn kanssa lähinnä seuruuta tolla uudella tyylillä ja sitten tehtiin pieni paikkamakuu (ehkä minuutin pitunen?) joka sujui ilman ongelmia. Pari tuntia siinäkin meni kun välillä vähän reenailtiin ja juteltiin aika paljon. Pääsinpäs myös kokeilemaan kelpien kanssa temppuilua ♥ Eipä yhtään tuokaan tätä mun pentukuumetta laannuttanut ;) Käytiin vielä treenien lopuksi läheisellä pellolla riehuttamassa koiria, varsinkin Oralla oli oikein hauskaa Valon kanssa riehuessa...Dusty tyytyi lähinnä maastoutumaan heinikkoon kun senverran kuuma oli.
Illalla olisi ollut vielä agitreenit mutta ne jouduttiin jättämään välistä kun en saanut autoa käyttöön ja bussilla matkustamisesta olisi tullut liian hankalaa.

Perjantaina sitten oli mudilapsen aika lähteä takaisin kotiin, nopeasti kyllä meni tuo 5päivää kun se täällä meitä ilahdutti. Perjantaikin pidettiin sitten aika rentona päivänä omien koirien osalta. Käytiin päivällä vaan ihan lähistöllä lenkkeilemässä ja sitten illalla suunnattiin taas nokka kohti rajasaarta jossa vietettiin mukava iltalenkki :)
Rajasaaresta eilen :)

Toivottavasti seuraavaan päivitykseen ei ihan näin pitkään mene! Niin ja kalenteri on nyt myös päivitetty ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti