tiistai 14. elokuuta 2012

Harrastelua jo vähän liiaksikin?

Taas on blogin päivittäminen vähän jäänyt...noh, ei voi mitään... :) Viimoviikolla on tullut harrasteltua ehkä vähän liikaakin, joka päivä on ollut jotain treeniä, tässäpä vähän kertailua siitä minkä muistan:

Maanantaina käytiin meidän entisessä agiryhmässä paikkaamassa poissaolevia koirakkoja, tehtiin samaa rataa mitä tehtiin omissakin treeneissä viikko sitten. Sanonpahan vaan että VAU mikä tykkieläin! Dusty oli ihan liekeissä, veti ihan täysillä. Sain oikeasti juosta itteni ihan hengästymiseen asti tuolla radalla :--) Mitään valittamista ei ole pikkuharmaan työskentelystä, ohjaajan vaan pitäisi taas oppia ohjaamaan. Parhaiten tästä radasta jäi mieleen ehkä tommoinen hyppy-rengas-putki sarja jossa renkaan ja putken välillä oli tosi paljon matkaa...noh, mitä tekee mun otus joka ei ollenkaan irtoa, vaan roikkuu vaan mun käsissä ja jaloissa kiinni...sehän ampasee hirveellä vauhdilla n. 10m päästä putkeen. Meinasi kyllä ohjaajalta pudota silmät päästä.
Toivon niin että Das säilyttää tämän fiiliksen omissakin treeneissään, olisi niin hienoa jos siitä tulisi tommonen kiiturieläin.

Tiistaina meillä oli tokotreenit, tälläkertaa tehtiin liikkeitten loppuosia. Hienoa työskentelyä taas pikkuneidiltä, ei valittamista. Otettiin Noran kanssa tavoitteeksi oman seuran koe marraskuussa, eli sinne sitten siis ;)

Keskiviikkona olin itse kouluttamassa, mutta Das oli tietysti takaluukussa treenien ajan odottelemassa. Meillä on nyt vihdoinkin tullut verkot kentälle, joten tälläkertaa oli vuorossa keppitreeniä Dustylle. Hienosti veti neiti, ja vauhtiakin alkoi jo olemaan ihan kivasti. Ehkä me vielä joskus saadaan ne kepit kuntoon. :) Tehtiin myös parit kontaktit jotka oli ihan no problem.
Agitreenien jälkeen lähdettiin vielä Noran ja Vinnan sekän Oonan ja Oran kanssa metsään, eikä tietenkään maltettu olla hakuilematta. Tehtiin Dustylle pari-kolme pistoa, hienosti löytyi ukot pienen haahuilun jälkeen :) Mä olen kyllä niin jäänyt koukkuun hakuun, tosi kiva laji ja Dustykin tuntuu tykkäävän!

Torstaina meillä olisi pitänyt olla ohjatut agitreenit, mutta kouluttaja on matkustelemassa joten treenit oli tälläkertaa peruttu. Kerättiin oma pieni porukka kasaan ja käytiin heti to-aamupäivällä treenailemassa. Tehtiin suht helppoa möllihyppäriä, muuten ihan ok mutta hirveän helteen takia ei oikein neiti jaksanut mitään.

Perjantai...muistaakseni käytiin perjantainakin hakuilemassa Noran ja Oonan kanssa. Ollaan aina ennen tehty aika avoimessa maastossa, tälläkertaa oli jo vähän risuisempaa maastoa. Tehtiin Dustylle 3 pistoa, löytyi taas kaikki ukot hienosti.

Lauantaina nähtiin Noraa ja Vinnaa viimestä kertaa pitkään aikaan :( Käytiin kuitenkin 3h lenkillä hakunilan urheilupuiston maisemissa. Mietittiin että koska koko viikon oltiin jo joka päivä tehty jotain niin tänään pidettäisiin ihan totaalinen lepopäivä ja lenkkeiltäisiin vaan. Noh, arvatkaa vaan toteutuko se...eipä tietenkään. Parin tunnin lenkkeilyn jälkeen keksittiin että mennään ojankoon hakemaan mun huppari jonka silloin torstaina unohdin sinne. Hupparinhakureissu muuttuikin sitten tokotreenaukseksi. Tulkaa joku opettamaan mulle miten pitää vapaapäiviä!
Vähän pettynyt olen itseeni kyllä, kyllä Das jaksaa joka päivä treenata jotain mutta pelkään että jos kokoajan olen treenaamassa jotain niin koiran motivaatio kärsii siitä. Pitääpä vissiin ottaa itseäni niskasta kiinni taas vaihteeksi ja tosiaan pitää vähintään se yksi lepopäivä viikossa.
Nyt tosin on tullut lepopäiviä pidettyä vähän useampikin jo putkeen kun itse olen hirveässä vastataudissa, joka kuitenkin on jo onneksi paranemaan päin.

Hymyilevät kaverukset :) Dusty & Vinna


Tällä viikolla olisi tiedossa treenejä taas, ja ensi viikon alussa yhet agiepikset :) Saas nähdä mitä kaikkea ehditään touhuilemaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti