tiistai 4. syyskuuta 2012

Tehis cup 3.9.2012

Taas on vähän hiljaiseloa vietetty, pahoittelut siitä :) En vaan jaksa uskoa että te jaksatte lukea noita tylsiä treenipostauksia kokoajan!Oma versioni ratapiirroksesta.
Etäisyydet ovat varmaan pielessä.
(klikkaa isommaksi)
Tänään käytiin Dustyn kanssa pyörähtämässä ojangossa agility-episten merkeissä. Otettiin 2 starttia. Rata oli suht helppo, aika suora semmonen perus möllirata :) Eka rata oli jo aika tuhoon tuomittu ihan alkumetreillä, ohjaaja oli ihan pihalla ja taas kerran oletti ihan liikaa eikä liikkunut oikein minnekkään. Heti ensimmäisenä Dusty kielsi kakkosesteen eli muurin, sen jälkeen kääntyi putkessa ympäri kun takaaleikkasin ja loppuhuipennukseksi vielä kusasi radalle puomin jälkeen (mitä ihmettä? Käytin sen pissalla just ennen rataa ja kuitenkin...?)....voitte varmaan tästä jo arvatakkin että HYL sieltä tuli. Pitäisi vaan enemmän ohjata eikä olettaaa.

Toinen rata meni jo paljon paremmin, itse olin paljon keskittyneempi siihen ohjaamiseen enkä vaan huitonut minne sattuu. Päätin ottaa varman päälle ja menin muurin taakse kutsumaan, mikä sitten kostautui sillä että eka rima lensi. En keksi muuta selitystä tuolle kun että itse olin liian kaukana kutsumassa, Dusty kun ei oikeastaan ikinä ole rimoja pahemmin lennätellyt. Loppurata oli jo ihan sujuvaa menoa, ja ainoaksi virheeksi jäikin vain tuo eka rima :) Ei ihan parasta Dustya nähty tänään radalla, mutta ei mitenkään huonoakaan. Ja mikä parasta koko illassa...Dusty toimi radalla vaikka oli suht kova sade!!! Ihan huippua!!!
ps. note to myself: treenaa kontakteja! Ihme himmailua kontakteilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti