sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Let it snow, let it snow, let it snow....

Otsikko kuvaa oikein hyvin viimepäivien säätä. Viime viikon loppupuolelta saakka hirveät lumimyräkät on riepotelleet pääkaupunkiseutua....eipä kauheesti ole tehnyt mieli lenkkeillä tuommosessa säässä. Dusty on ihan järjettömän innoissaan lumesta, ulkona vetää hirveitä hepuleita ja lunta pitäis syödä koko ajan :)


Aarteita kaivelemassa


Perjantaina lähdettiin rohkeasti uhmaamaan lumimyrskyä ja ajeltiin ojankoon tokotreeneihin. Aiheena häiriötreenit, vaikka häiriötä ei mitenkään kovin paljon ollut kun meidän lisäksi vaan yksi koirakko tuli paikanpäälle, taisivat muut pelästyä lumimyrksyä. Ei kyllä meidän osalta mennyt ihan kun strömsössä, ihme possuilua Dustylta kokoajan. Tehtiin ensin seuraamista häiriön alla, hienosti seurasi silloin kun seurasi...suurimman osan seuruupätkästä meni nenä maassa...grrrr. Sen jälkeen tehtiin vähän liikkeestä seisomista, Das taisi vähän hokata jutun ideaa...loppujenlopuksi pysähtyi tosi hyvin, jee! ♥
Sen jälkeen tehtiin häiriöluoksetuloja....koirat rivissä ja vuorotellen kutsuttiin...en ole ikinä nähnyt moista possuilua Dustylta. Lähti siis ihan koko ajan ilman lupaa....tietääpähän ainakin mitä treenata. Lopuksi vielä paikkamakuut....ja hitto että taas possuili. Dusty ei ole ikinä, siis ikinä lähtenyt paikkamakuusta...nyt lähti taas kokoajan....Tiedä sitten mikähän sen pään on sekoittanut. Kuten ehkä arvata saattaa niin treeneistä jäi aika huono fiilis, en muista koska meillä olisi tokotreenit menneet noin huonosti :( Noh, toivottavasti oli vain joku tilapäinen häiriö systeemissä ja ensi treeneissä menisi taas tuttuun tapaan hyvin.

Iloinen pieni lenkkeilijä ♥

Tultiin eilen simonkylään yöksi Dustyn kanssa, ja kävin pikaisesti kuvailemassa Dustya ja Emmaa tuossa ulkona. Aika vähän tuli kuvia mutta koska olisi ihan kiva saada blogiin taas vähän eloa uusin kuvin niin laitetaas tänne. Eli tässäpä Emma, Dusty ja "ensilumi" :)
Mummo tapansa mukaan äänessä...
....ja välillä ihan hiljaakin :)
Kaikki muumit laaksossa? Karvanlähtöä havaittavissa..

Ihan kivasti lunta tullut parissa päivässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti