keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ne kuuluisat viimeiset sanat...

"Kyllä pieni göötti varmaan tän jälkeen on väsynyt kun koko viikonlopun ollaan päivystetty ständillä..."

Noh, eipä ollu pieni göötti väsynyt - ei yhtään, tuntui melkein kun sillä olisi ollut ihan hirveästi enemmän energiaa! Messari oli ja meni, ja siellähän se koko viikonloppu kului Dustyn kanssa. Kehään en ollut sitä ilmoittanut johtuen korkeista ilmohinnoista ja noh, ihan suoraan sanottuna niin eipä tuo mun sporttigöötti sieltä mitään olisi saanutkaan :) Päivystettiin kuitenkin gööttiständillä la-aamu/päivä ja su-päivä/ilta. Hienosti osasi neiti käyttäytyä ja lauantaina jaksoi jopa ihan mallikkaasti olla rapsuteltavana. Meillä oli ständillä hieno "täytyy silittää"-kyltti joka keräsikin tosi hyvin ihmisiä ständille koiria rapsuttelemaan ja rodusta kyselemään. Taidetiin siinä myydä yksi jos toinenkin pentueellinen gööttejä, senverran löytyi kiinnostusta ihmisiltä. Niin ja pari labbispentua siihen päälle vielä, ständillä päivähoidossa olleen Riemu-labbiksen ansiosta! ;)
Messarituliaisia :)
Kovin paljoa ei tullut shoppailtua tälläkertaa, lähinnä luita Dustylle (nyt niitä onkin sitten koko ensi vuodeksi...ainakin melkein...), ja isoimpana ostoksena hommasin uuden häkin kun niin halvalla lähti (40€ häkki + karva-alusta häkkiin + auringolta suojaava ja vedenkestävä häkinpäälinen) ja mikä parasta tuossa häkissä...se on ainakin puolet kevyempi kun meidän vanha häkki! Sunnuntaina ostin vielä vaaleanpunaisen pedin häkkiin. [näistä kaikista kuvaa tulossa] Ainiin ja tulihan sitä ostettua uusi noutokapula, joka tälläkertaa ei ole kokoa tanskandoggi - vaan kokoa göötti! :)
Tietysti nyt näin jälkeenpäin kun mietin niin olishan mulla ollut vaikka mitä osteltavaa, uusi näyttelypanta ja hihna (uskokaa tai älkää niin olen taas nuo hävittänyt...), ruokakuppi ja vesikuppi, kynsisakset ja vaikka mitä muuta hyödyllistä.

Mitään muuta maailmaa mullistavaa ei ole tainnut tässä lähiaikoina tapahtua, ainakaan muistaakseni. Eikun niin, käytiinhän me itsenäisyyspäivänä mätsäröimässä Malmilla lämpimässä sisähallissa. Dusty loppujenlopuksi SIN1 ja BIS4...mamman pieni kääpiörotta ♥ Tälläkertaa ilmottautumismaksuilleen sai todellakin vastinetta, palkinnoksi kannettiin pari muovipussillista tavaraa mukaan. Iso peukku siitä järjestäjille, ei usein tämmöstä näe täällä pk-seudulla :)


Ei ole palkinnoista pulaa; heijastavat lippis & ihmisten heijastinliivi, 2x ruusuke, pokaali, 300g meradogin lohiruokaa, 2x royal canin näytepussi, 2x normaaleja siannahka-luita, 2x best-in extra energy koiranmakkaraa, 2x best-in kotoisa koiran tuoreateria, 6x hubert saparopala 8kpl, vaaleanpuna/sininen narulelu, nännikumi ja murren murkinan lahjakortti :)
ps. en ole vieläkään saanut aikaseksi ottaa kameraani simonkylästä tänne kivikkoon, joten joudutte vieläkin tyytymään pelkkiin iphone-kuviin, pahoittelut!

2 kommenttia:

  1. Hitsi kun oltiin ihan ristikkäin messarissa! Koetin käydä bongaamassa teidät ständiltä, mutta lauantaina oltiin iltapäivästä vasta rallytokossa ja sunnuntaina käytiin aamupäivällä flyballissa ja sitten jo kotiin. Ois Dusty saanut yhden rapsuttelijan lisää :D

    VastaaPoista
  2. Onnea hienosta mätsäri-menestyksestä! :) Aika upeat palkinnot kyllä! :D

    Ja toi "täytyy rapsuttaa" -kyltti messarin standilla kuulosti aika kivalta keksinnöltä! :D

    VastaaPoista