keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Uusia kavereita oikein urakalla

Pahoittelut päivitystauosta, meillä ei tällähetkellä ole tietokonetta joten blogin päivitys jää pakostakin vähän vähemmälle. Toivottavasti tämä vääryys saataisiin pian korjattua ;)

Meille ei mitään kummempaa kuulu, muutetiin tosiaan itä-helsingistä takaisin vantaalle ja viikko on kovin mennyt tavaroita järjestellessä ja roudaillessa. Hyvin ovat koirat kotiutuneet uuteen kotiin, ja mikä parasta - meillä on ihan älyttömän hienot lenkkeilymaastot ihan tässä nurkan takana!

Kun ei oikein mitään muuta olla ehditty tekemään, niin ollaan ahkerasti treffailtu kavereita....on uudempaa tuttavuutta ja sitten ollaan vanhojakin kavereita nähty!

Viimeviikon perjantaina suunnattiin Hyundain nokka kohti Nummelaa, jossa tavattiin Femma-villis ja Aurinko-sekarotuinen ja tietenkin koirien omistaja Janette. Käytiin järven jäällä kävelemässä ja koirat pääsivät juoksemaan. Ajatuksena oli että Femma ja Iisi voisivat olla aika hyviä leikkikavereita mutta niinhän siinä kuitenkin kävi että Dusty päästeli taas tapansa mukaan menemään ja Femma lähinnä juoksi Dustyn perässä. Iisi kovasti kyllä yritti pysyä perässä mutta ihan vielä ei pikkuneiti noilla koivillaan perässä pysy. Käveltiin varmaan n. 1-1½h ja sitten suunnattiin kotiinpäin. Jossain kohti jää hieman upotti (taisiis lumiloska-kerros jään päällä....) joten vähän piti katsoa minne astui. Kiitos vielä seurasta, pitää ottaa joskus uusiksi! Alla olevat kuvat on ottanut Janette Remes.

Lauantai-iltapäivällä suunnattiinkin sitten nokka kohti Espoota. Kotkassa normaalisti asuva Fargo-käppänä omistajineen olivat viikonlopun yli Espoossa joten pitihän sitä päästä treffaamaan! :) Käveltiin tunnin lenkki merenjäällä, tälläkertaa Iisi pääsi riehumaan Dustya enemmän sillä Iisi ja Iisiä n. 3vkoa vanhempi Fargo olivat hyvinkin samalla aaltopituudella. Lenkin päätteeksi enisn Iisi löysi jonkun pilkkijöiden jättämän kalanpalan ja voitte vaan kuvitella mikä työ siinä oli saada se Iisiltä joka on toiselta nimeltään maailman ahnein pentu, pois. Loppujenlopuksi saatiin aare pois ja jatkettiin matkaa. Vähän aikaa käveltiin ja sen jälkeen vastaan tulikin sitten kokonainen jäätynyt kala! Tämän huomasin onneksi itse ennen koiria, joten kukaan ei sitä ehtinyt varastamaan. Ihmettelen kovasti että miksi ihmeessä pilkkijät ei heitä noita pikkukaloja takasin mereen? Miksi ne pitää jättää jäälle jäätymään? Ehkäpä joku viisaampi osaa tähän kertoa vastauksen :) Kohtapuolin ilma alkoi jo olemaan niin hirveä ilma että päätettiin lähteä takaisin autolle päin. Kotiin tultua olikin jo niin hirveä lumimyrsky päällä että ihan oikeaan aikaan taidettiin kotiinpäin lähteä :) Kiitos teillekkin seurasta, pitää yrittää joskus ottaa uusiksi!

Tänään puolestaan treffailtiin taas Riittaa, Fiilistä ja Nannia. Uusien lenkkimaastojen perässä lähdettiin tälläkertaa petikkoon patikoimaan. Petikosta löydettiin koiralatu, ja tulikin hirmuinen into kokeilla että mitähän Dusty sanois jos sen kanssa lähtis joku kerta suksimaan. Kierreltiin vähän ristiin rastiin ja yhdessä vaiheessa väisteltiin hiihtäjiä oikein ninjaliikkein. Lenkistä selvitiin hiihtäjistä huolimatta hengissä ja uudet rakennekuvatkin saatiin molemmista tytöistä ;) Kiitos taas melkeinpä meidän hovikuvaajaksi muodostuneelle Riitalle!


Dusty 2v 10kk

Iisi 15vko

Mitään tämän ihmeellisempää kirjoittamisen aihetta ei tälläkertaa ole :) Dustylle odotan juoksuja alkavaksi, senverra rasittava se on käytöksellään että kyllä ne nyt vois alkaa jo! Iisi kasvaa päivä päivältä, ja on jo kohta Dustyn korkuinen (ainakin mun mielestä...) kovasti ollaan mm. seisomista, istumista ja maahanmenoa treenattu. Pitäis vissiin paikallaoloakin pikkuhiljaa alkaa treenailemaan. Toivottavasti ei kauhean pitkää päivitystaukoa nyt tule! Aurinkoista keväänjatkoa kaikille blogin lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti