perjantai 22. maaliskuuta 2013

Vähän sitä sun tätä

Pieni päivitystauko taas ollut, suurin syy siihen lienee se ettei meillä vieläkään ole tietokonetta joten joudun aina lähtemään jonnekkin mikäli haluan tietokoneelle päästä :) Iso syy blogin hitaalle päivitystahdille on varmaankin myös facebook....sinne kun tulee niin kätevästi pistettyä kaikki, ja sitten kun pitäisi blogia päivittää niin on suurin osa tapahtumista jo unohtunut!


Meille ei mitään kummempia kuulu. Tuossa viikko-pari sitten meillä oli Donna reilun viikon hoidossa. Hienosti tulivat kaikki toimeen, vaikkei meidän 60m2 kerrostalokaksio mitenkään hurjan iso olekkaan :) Arkeen on kuulunut lähinnä erittäin pitkiä lenkkejä Riitan ja lassieiden kanssa, ja milloin mitäkin treenejä, joihin nyt Dustyn osalta tulee taukoa sillä neiti päätti aloittaa juoksunsa näin kuukauden "myöhässä"! Sensijan Iisi pääsee nyt oikein tehotreenaamaan vähän kaikenlaista, sillä Ipsu pääsee tuuraamaan Dustya niin toko- kun agilitytreeneihinkin, ja saatiinpas me paikka VAPEn raunio/hakuryhmästäkin. Tokotreeneihin mennään lähinnä vähän häiriötreenaaman jo opittuja asioita, agitreeneihin mennään vähän juoksemaan putkien läpi ja repimään palkkahanskaa....ensi viikolla alkavia rauniotreenejä odottelen innolla, tulee varmasti mielenkiintosta päästä vihdoinkin näidenkin lajien pariin :)

Noku kutittaa!

Iisiltä on hampaita alkanut jo vaihtumaan ihan urakalla, ja tällähetkellä neidin hymy muistuttaa enemmänkin jääkiekkopelaajan hammasrivistöä kun hienoa siistiä saksipurentaa! Kovasti vissiin noita ikeniä kutittaa kun pitäis kokoajan pureskella jotain.

Mitään sen erikoisempaa en nyt tähän hätään osaa kertoa. Vähän harmittaa että Dusty nyt just aloitti noi juoksut kun meillä olisi ollut halliepikset ensi tiistaina....noh, pääseepähän Iisi sitten vähän ihmettelemään episten menoa :)

1 kommentti:

  1. Harmi, että Dusty alkoi nyt juoksemaan, olisin niin kaivannut sitä meidän viereen maanantain treenien paikkamakuun, viimeks se oli niin "paha vastus" :D ...taisi Vili haistaa juoksujen alkamisen :)

    VastaaPoista