lauantai 2. marraskuuta 2013

11 kysymystä haaste

Meidät oli haastettu vastailemaan 11 kysymystä haasteeseen Nannin ja Fiiliksen blogissa, kiitämme kovasti haasteesta ja mikäs sen mukavampi tapa viettää sateista perjantai-iltaa kun tämmösiin vastaillessa. Olen jo aikasemminkin muistaakseni (en ihan enää pysy kärryillä siitä että mihin kaikkiin haasteisiin olen vastannut jo....) tähän samaiseen haasteeseen vastannut, joten tämä ei nyt tälläkertaa meiltä lähde eteenpäin enää kenellekkään :)

11 kysymystä haasteen säännöt

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 Asiaa minusta

1. Syksy on mun lempi vuodenaika
2. Olen asunut koko elämäni pk-seudulla, enkä kyllä muuttaisi pois täältä vaikka mikä olis (tai jos muuttaisin niin en kuitenkaan muuttais minnekkään pitkälle täältä!)
3. Nuorempana haaveilin aina saksanpaimenkoirasta, mutta tänäpäivänä en kyllä sen rotuista koiraa haluais rodun terveystilanteen takia tai muutenkaan.
4. Olen aina ollut huono koulussa
5. Olen erittäin semmonen kaikki-tänne-heti-nyt-ihminen, eli kärsivällisyyttä ei löydy kovinkaan paljoa :D
6. Suunnittelen aina kovasti kaikkea, mutta olen tosi laiska saamaan asioita toteutetuksi
7. En niinkään tykkää syödä mitään makeaa, mutta kaikenlainen suolanen maistuu aina!
8. Tekisin melkein mitä vaan että saisin mun keliakian pois ja saisin taas syödä kaikkia ihania vehnäjuttuja!
9. Pelkään pimeää, ja saan vaikka minkälaisia traumoja kaikenlaisista kauhuleffoista - mutta silti on aina pakko katsoa niitä
10. Olen erittäin nirso, ja koska mulla tosiaan on tuo keliakia joka jo itsessään rajoittaa mun syömisiä aika lailla niin mun ruokavalio on aika ajoin erittäin ykspuolinen. Olen myös senverran lapsellinen että jos mulla on ennakkoluuloja jostain ruuasta niin en edes maista.
11. Kävin kasvattajan peruskurssin vuonna 2012, ja tällähetkellä jännittelen että millois saan kennelliitolta postia koskien mun kennelnimi-anomusta. Koiramme-lehdessä se on jo esiintynyt, eli ei varmaankaan kovin pitkään tarvitse enää odotella :)

Haastajan 11 kysymystä

1. Jos sinun pitäisi muuttaa ulkomaille, mihin maahan muuttaisit?
- No jos olis pakko niin ehkä ruotsi koska ruotsi on suht. samalainen paikka kun suomi (eikä tarvitsis suomenruotsalaisena opetella uutta kieltä!) tai sitten englanti olis kans aika kiva :) Mutta en kyllä vapaaehtosesti täältä muuttais minnekkään eli pitäis kyllä jonkin olla aika huonosti että muuttaisin.

2. Kolme maata, joihin et haluaisi matkustaa? Miksi?
- Kiina, Intia, Thaimaa (ja kaikki muutkin aasia-maat).....koska ennakkoluulot.

3. Kumpi on söpömpi, pentu vai veteraani-ikäinen koira?
- En osaa mitään yksinkertasta vastausta tähän sanoa, riippuu niin hirveän paljon koirasta. Kallistun ehkä kuitenkin vähän enemmän pennun puoleen vaikka vetskut kyllä useimmiten on niin symppiksiä!

4. Liittyykö unelma-ammattisi eläimiin? Miksi/miksi ei?
- Liittyy, mun unelma-ammatti olis eläinlääkäri mutta ikävä kyllä mulla ei ihan (tai lähellekkään....) riitä lukupää siihen. Mun mielestä se olis kovin mielenkiintonen ammatti.

5. Pelottavin hetki koirasi kanssa?
- Meillä ei mitään kovin pelottavia hetkiä ole ollut, ehkä pelottavin on ollut kun tytöt huomasivat jäniksen ennen mua ja lähtivät sen perään niin että juoksivat suoraan autotielle. Hetkeen ei kuulunut mitään, mutta sitten onneksi tulivat takaisin. Siinä kyllä sydän pomppasi kurkkuun ja tuli melkein tippa linssiin.

6. Luetko paljon muita eläinblogeja?
- Luen paljon muita koirablogeja, mutta en mitään muita eläinblogeja.

7. Asuisitko mielummin maalla vai kaupungissa? Perustelut.
- En kummassakaan, en halua asua maalla "keskellä ei mitään" mutta en myöskään halua asua ihan missään helsingin keskustan tyyppisessä paikassa. Tykkään kovasti nykyisestä asuinpaikastamme, ollaan aikalailla ihan metsässä kun metsä alkaa suunnilleen rapun ovelta - mutta helsingin keskustaan pääsee autolla reilussa puolessa tunnissa. Kultainen keskitie.

8. Missä asioissa haluaisit kehittyä koiranomistajana?
- Haluaisin paljon enemmän kärsivällisyyttä

9. Pahin pelkosi?
- Että koirille tai avomiehelle kävisi jotain tosi kamalaa

10. Missä (elämäntilanteessa) luulet olevasi 3 vuoden päästä?
- Opiskelemassa jotain fiksua alaa (ainakin toivottavasti!), koirat ovat toivottavasti pysyneet terveinä ja iloisina, ja elellään onnellisena avon, koirien ja pojan kanssa jossain kivassa kämpässsä.

11. Mikä on mielestäsi paras valokuva lemmikistäsi? Miksi?
 - Mulla on molemmista paljon hyviä kuvia, joten vaan yhden parhaan valitseminen ei ollut helppoa mutta alla nyt kuitenkin kuvat jotka omasta mielestäni ovat parhaat. Iisin kuvasta tykkään, koska tuo kuva kuvastaa mielestäni Iisin luonnetta tosi hyvin. Se on just sen näköinen tuossa että kaikki on vaan ihan supersiistiä, ja elämä on ihanaa....tommonen onnellinen hölmö! Mikään ei haittaa menoa :) ja semmonenhan tuo oikeastikkin on.
Dustyn kuva ei ehkä ole se kaikista tarkin ja hyvälaatusin mutta tuo on vaan niin Dusty tuo kuva ♥ Dustylle ei niinkään muulla ole väliä kun sillä että missä mamma menee ja mitä se tekee....jos Dusty saisi päättää niin se viettäisi päivät mun sylissä loikoillen ja rapsutuksista nauttien!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! Mutta apua – faktojen seiskakohta järkytti syvästi, nimimerkillä kaikki maailman suklaa ja jäätelö tännehetinyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mulla tulee aina välillä semmosia päiviä et tekee mieli ihan jotain ällömakeeta ja sit syön ihan ylipaljon jotain semmosta ja sit menee taas _pitkä_ aika ennenkun tekee yhtään mieli mitään makeeta :D

      Poista