tiistai 26. marraskuuta 2013

Paljon teillä liikutaan?

Doni-kelpien blogista bongasin tämän haasteen, johon osallistutaan innolla ja lueskellaan myös enemmän kun mielellämme muidenkin liikuntapäiväkirjoja - kerrankin oikeasti mielenkiintoinen haaste! :)


Me osallistutaan tähän haasteeseen hieman muokatulla päiväkirjalla, sillä meidän päiväkirja on kuukauden takainen, kun silloin sportstrackeerasin 10pvän ajan meidän lenkit tarkoituksena laittaa pientä lenkkipäiväkirjaa blogiin - tosin tämä jäi toteuttamatta, joten sopii tähän haasteeseen hyvin :) Voin ihan rehellisesti sanoa että tällähetkellä meidän kilometrimäärät jää tuosta ehkä puoleen - koska kuten ehkä ymmärrätte niin kun itsellä on 2vkoa laskettuun aikaan ja 15kg ylimäärästä painoa niin ei sitä ihan noin vaan enään lenkkeilläkkään mitään monenkymmenen kilometrin lenkkejä ;) Elikkäs meidän lenkkipäiväkirja viikon takaa;

Perjantai 04.10.2013

Aamulla pieni n. 300m pissatuslenkki
Päivällä ajeltiin nummelaan Janeten ja koirien kanssa lenkkeilemään vanhalle lentokentälle. Matkaa kertyi 8.54km ja aikaa kului 2h25min.
Illalla tuo sama n. 300m pissatuslenkki kun aamulla


Lauantaina 05.10.2013


Aamulla pieni n. 300m pissatuslenkki
Päivällä pirunkorvessa lenkkeilemässä tuo meidän "peruslenkki", eli 4.48km :)
Illalla sama pissatuslenkki kun aamulla


Sunnuntaina 06.10.2013

Aamulla pieni n. 300m pissatuslenkki
Päivällä lähdettiin Kristan ja Terhin, sekä Hilma-, Mette- ja Milla-gööttien kanssa lenkkeilemään mustaanvuoreen. Pituutta lenkille kertyi 13.3km ja aikaa kului 3h45min.
Illalla 300m pissatus.


Maanantai 07.10.2013

Aamulla n. 300m pissatuslenkki
Päivällä lenkkeiltiin Petran ja Taika-, ja Medya-shelttien kanssa Viikissä. Sportstrackerin mukaan matkaa kertyi 2km, mutta mulla on mennyt netti poikki lenkin alkuvaiheessa eli tuo ei siis ihan nyt pidä paikkansa. Itse epäilisin lenkille kertyneen pituutta n. 4km, sillä käveltiin tuossa kartalla näkyvässä metsässä vaikka kuinka pitkälle. Aikaa kului n. 2h.
Illalla 300m pissatus.


Tiistai 08.10.2013

Aamulla n. 300m pissatuslenkki
Päivällä käytiin hallilla vapaatreenaamassa, ja tehtiin hallin maastossa päivälenkki samalla. Matkaa kertyi 2.40km ja aikaa kului 26min.
Illalla 300m pissatuslenkki


Keskiviikko 09.10.2013

Aamulla n. 300m pissatuslenkki
Päivällä käytiin Jennikan, Domi-sakemannin ja Söde-tanskandoggin kanssa lenkkeilemässä keravalla. Matkaa kertyi 5.78km ja aikaa kului 1h42min.
Illalla n. 300m pissatuslenkki


Torstai 10.10.2013

Aamulla 300m pissatuslenkki
Päivällä käytiin Riitan ja suipponokkien kanssa Sipoonkorvessa, hakunilan päässä seikkailemassa. Ihan ei löydetty sitä reittiä mitä etsittiin mutta hauskaa oli :) Matkaa kertyi 4.89km ja aikaa kului 1h11min.
Illalla n. 300m pissatuslenkki


Semmonen viikko meillä siis! Me tosiaan lenkkeillään niin että aamusin ja iltasin käydään vaan pikapikaa pissalla ja sit pyritään tekemään aina yks väh. 5km lenkki päivällä, aina ei ihan onnistu tämä mutta aika hyvin olen tämän saanut toteutumaan. Näin nopeasti laskettuna lenkkeiltiin viikon aikana n. 47.59km, ei ihan huono viikon liikunnaksi jos multa kysytään :) Itseäni kiinnostais hirveästi sitoa joku sports tracker-laite kiinni Iisiin jotenkin ja kattoa paljonko se liikkuu, nuo sports trackerin reitit kun on se mitä minä olen kävellyt....Iisihän vetää semmosia edestakas-rundia kun mikäkin sekopää eli sille noita kilometrejä tulis varmaan vielä tuplasti tosta...pitääpä kattoa jos sitä sais jotain viriteltyä ;) niin ja noi reittikartathan aukeaa siis klikkaamalla isommaksi jos jotakuta kiinnostaa kattella tarkemmin minkälaisia lenkkejä ollaan tehty.

6 kommenttia:

 1. Mun silmään teijän lenkkeilyt vaikuttaa hyvältä, meillä varmaan aika samanlaiset liikuntamäärät. Kiva lukea teidän kuulumisia, kun ei ole varmaan pariin vuoteen tullut törmättyä! Onnea muuten todella paljon tulevaan vauva-arkeen!:) Terveisin Iida D, Hansin (Hans on jo tosin siirtynyt pilvien reunalle) ja Vinkan omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla Hansista, osaanotot sinne! :( Ei tosiaan ole tullut törmäiltyä vähään aikaan, vieläkö pyöritte jossain harrastuksissa? :)

   Poista
 2. Olit linkannut tämän merkinnän Petsieen. Meidänkin blogissa ens tiistaina luvassa viikon liikuntakooste :) Ja pitää kyllä myöntää että meillä ei tosiaan lenkkeillä samoja määriä kuin teillä o.o Huhhuh minkä pituisia lenkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllähän tuota tulee kieltämättä liikuttua aika paljon tällein kun itekin jälkeenpäin kattelee :) Ei yhtään näin paljolta tunnu silloin kun ollaan lenkillä!

   Poista
 3. Mä oon pitänyt kirjaa koirien ulkoiluista nyt vähän päälle kuukauden ajan. En merkkaa siihen kilometrejä vaan sitä aikaa mikä on käytetty ulkosalla. Kätevää siinäkin mielessä, että laitan ylös myös lenkkireitit mitä ollaan menty, niin sitä seuraamalla pystyy sitten kahtua mitä reittiä ei olla pitkään aikaan menty ja mitä ollaan tallustettu turhankin usein. Eli tulee sitä vaihtelevuuttakin. Hyviltä kyllä näyttää teidänkin ulkoilut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että muutkin pitää kirjaa! :) Mulla on tosiaan tapana laittaa aina sports tracker päälle kun lähdetään lenkille, siitä näkee tosi kivasti kilometrit, ajan mitä on kulunu ja reittikartatkin! Tosin noille pienille pikapissatuksille en sitä ikinä vaivaudu laittamaan päälle :P

   Poista