torstai 23. tammikuuta 2014

Ilman äänitehosteita ja kaikki 4 tassua maassa

En ihan heti olisi uskonut että tämäkin päivä koittaa, Iisi nimittäin pääsi tokoryhmään jonka ensimmäinen kerta oli viime maanantaina. Ryhmä on suunaattu nuorille koirille ja tavoitteena on tottelevaisuuskokeisiin osallistuminen. Meidän lisäksi ryhmässä on bc, kaksin kappalein kelpieitä ja afgaani.  Ekalla kerralla katteltiin vähän että missä kohtaa kaikki menee ja tehtiin ihan perusjuttuja. Perusasentoa, liikkeellelähtöä, vähän hyppyä ja keskusteltiin erilaisista palkkaustavoista, joka koirakon ongelmakohdista ja bravuureista.

Iisillä on tapana käydä vähän kierroksilla kun hallille mennään, ja niin se teki nytkin. Tunnin lopussa alkoi kuitenkin jo rauhoittumaan, ja kaikki neljä tassua pysyi hyvin maassa eikä tarvinnut kuunnella Iisin mielipidettä joka asiasta. Ylitti kyllä mun odotukset ihan täysin meidän pikkusilakka, sillä mä olin ihan varma että ei saada mitään tehdyksi kun tuo käy niin kierroksilla eikä pääse tekemään mitään kivaa (= juoksemaan täysiä) vaan pitäis vähän rauhallisemmin suorittaa....Noh, sormet ja kädet naarmuilla ja pienillä rei'illä mutta saatiin kuitenkin tehtyä! Hyppyä treenatessa Iisi oli irti ja silti oli kaikki huomio minussa....niin hieno pieni ♥

Meidän kouluttaja oli ehdottomasti samaa mieltä siitä että tällä hetkellä meidän suurin tavoite on oppia rauhoittumaan ja suorittamaan annetut tehtävät vähän hillitymmin. Innolla kyllä odotan jo seuraavaa kertaa, saas nähdä mitä meille on keksitty :)

Dustylle ei ikävä kyllä ryhmäpaikkaa auennut vaikka sille ensisijaisesti sitä hain :( Siispä neiti pääsee sitten tuuraamaan Iisiä kun Iisillä alkaa juoksut ja joudutaan muuten vaan tyytymään omatoimitreeniin. Katotaan josko päästäisiin taas myöhemmin keväällä käymään kokeessa. Meidän seura järjestää myös kevään mittaan erilaisia teemakoulutuksia tokossa, kovasti kyttäilen milloin olisi tulossa teemakoulutusta seuraamiseen liittyen - sillä sinne suunnataan sitten Dustyn kanssa heti :)

2 kommenttia:

  1. Minne pääsitte tokoilemaan?:) Hyvän treeniryhmän löytäminen kyllä tuntuu olevan tosi hankalaa.:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treenaillaan HSKHssa, eli kyseisen seuran ryhmään päästiin :) Tuntuu kyllä olevan aika kova tunku noihin ryhmiin, noihin nyt alkaviin ryhmiinkin oli hakijoita about 150 ja paikkoja vaan 80 niin puolet jäi ilman ryhmäpaikkaa :/

      Poista