keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuosi 2013

Niin nopeasti kului sekin, nimittäin vuosi 2013. Paljon on hyvää mahtunut vuoteen, mutta myös vähän ikävempiäkin asioita ollaan koettu. En nyt tarkkalleen ala erittelemään mitä ollaan milloinkin tehty mutta vuoden kohokohta oli ehdottomasti tammikuun loppu jolloin matkattiin Ouluun vierailemaan, ja tultiin kotiin pienenpieni Iisi mukana ♥ Vuoden ikävempiin puoliin on kuulunut Dustyn pissailuongelmat joihin ei vieläkään ole kuunollista syytä löytynyt. Toivottavasti saataisiin neiti pian steriloitua niin ongelmat katoaisivat toivottvasti kokonaan.Ollaan vuoden aikana ehditty treenailemaankin aika ahkerasti. Agilityssä ollaan edistytty huimasti molempien koirien kanssa, ja tokoakin tahkottiin alkuvuodesta aika paljon. Iisin kanssa päästiin hakuryhmään alkuvuodesta, ja pikkusilakka osoittautuikin oikein mainioksi hakukoiran-aluksi :)

Alla on viimevuotiset tavoitteet Dustyn kanssa, aika hyvin saatiin ne täytettyä:

Pari näyttelyä
- Täyttyi oikein hyvin :) Dusty esiintyi vuonna 2013 neljässä eri näyttelyssä tuloksina 
AVO ERI1 SA PN1 ROP SERT CACIB
AVO ERI1 SA PN3 SERT CACIB FI MVA
VAL ERI
VAL ERI3

Kepit kuntoon agilityssä
-Ihan superhyvin ollaan edetty kepeillä ja ne ovatkin jo oikein hyvässä kunnossa. Vielä tosin pitää kulmia hinkata, mutta niinhän noissa aina tuppaa olemaan jotain mitä pitää hioa.

Epiksissä kisaaminen niin tokossa kun agissakin
Tokoepiksissä ei käyty, mutta agiepiksissä käytiin muutama kerta kisaamassa hyvällä fiiliksellä mutta vailla sen suurempaa menestystä.

Tokon treenaaminen niin että oltaisiin alovalmiita (kisat?)
En olisi ikinä uskonut, mutta korkattiin tosiaan tokouramme alkukesästä. Tulos ei päätä huimannut (ALO3, 112p) mutta tulokseen olen silti ihan supertyytyväinen ja koe meni meidän osalta paremmin kun osasin odottaa.

Hakuilua, katsotaan mihin suuntaan lähtee
Tämä sensijaan ei täyttynyt. Dustysta ei oikein ole hakukoiraksi kun sitä ei kiinnosta metsässä piilossa olevat ukot vaikka mitä tekisi. Eiköhän noissa nykyisissä lajeissa ole ihan tarpeeks jo Dustylle, joten jätetään hakuilut suosiolla Iisin hommaksi :)

Terveenä pysyminen
Pissaongelmaa lukuunottamatta ollaan pysytty hyvin terveenä.

Entistä enemmän koirakavereiden kanssa lenkkeilyä
Tämän sanoisin toteutuneen, ollaan lenkkeilty ihan superpaljon eri koirakavereiden kanssa.Pitänee kai sitä jotain tavoitteita listailla myös vuodeksi 2014, varmasti tuo vauva vähän hidastaa vauhtia ainakin nyt alkuvuodesta mutta eiköhän me aika nopeasti päästä taas normaaliin rytmiin kiinni. Alla siis listattu ensi vuoden tavoitteet molemmille tytöille.

Dusty
- Agility-uran korkkaus, jospa se nyt vihdoin ja viimein toteutuisi -
- Tokokoe tai parikin -
- Käydään mahdollisesti kokeilemassa paimennusta lampailla -
- Selän kuvauttaminen virallisesti -
- Rally-tokon alkeet haltuun -
- Muutama näyttely -

Iisi
- Agility-uran korkkaaminen loppuvuodesta -
- Tokojuttujen opettelu (pikkusilakka pääs oikein ryhmäänkin!) -
- Käydään paimentamassa ainakin kerran pari -
- Haussa ilmasu kuntoon ja mukaan hakumetsään -
- Terveystarkastuksissa käyminen -
- Muutama näyttely -

Huh! Tulipas pitkät listat....muttakun on vaan niin hirmuisen paljon kaikkea mitä haluaisin ehtiä tekemään ja kokeilemaan tyttöjen kanssa :) Voipi olla ettei ihan kaikkea ehditä tekemään, mutta eipä meillä mikään kiire esim. kisauran korkkaamisessa ole missään lajissa. Pääasia että treenaaminen on kivaa ja jos ollan kisavalmiita niin sitten ehkä kisataan.  Molempien tyttöjen tavoitteena on myös terveenä pysyminen ja pitkien lenkkien tekeminen koirakavereiden kanssa, ja ihan yleisesti vaan elämästä nauttiminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti