keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Epistelyä

Pyörähdettiin Iisin kanssa eilen HSKHn agilityepiksissä. Otettiin kaksi starttia mölliradalla ja illan päätteeksi käytiin vielä putkirallissa kaahailemassa. Ihan ei tuloksilla juhlittu mutta olen todella tyytyväinen meidän suorituksiin ja Iisin tekemiseen ylipäätään. Iisi on suhteellisen häiriöherkkä ja vaikka se tekee treeneissä tosi kivasti vaikka sielläkin on paljon häiriötä niin kisatilanteet on sille hieman haasteellisia, no eipä siinä auta kun käydä epistelemässä useamminkin että Iisi tottuu kisatilanteisiin. :)

Ensimmäinen rata oli oikein kiva kunnes Iisille iski kakkahätä kesken radan! Oltiin ennen rataa juuri käyty ulkona mutta eihän tuo mitään malttanut siellä tehdä joten ajattelin että ei sillä sit varmaan ole hätä. Noh, näitä sattuu ja eikun kuono kohti uusia haasteita! :)
Toinen rata meni sitten jo ilman suurempia hämminkiä. Iisi tosin pääsi karkaamaan lähdöstä, ja kun en sitä heti tajunnut palauttaa takasin niin sehän sitten teki hieman omia ratkaisujaan alkuun. Kokeilee tätä myös treeneissä aina välillä mutta silloin palautan aina takaisin, nyt en sitä jostain kumman syystä tehnyt...lieköhän kisajännitys pehmentänyt aivot :D Loppurata sujui kuitenkin oikein kivasti. :)
Töitä riittää vielä mutta treenitahtiin nähden ollaan ihan kivalla mallilla. Lähdöt vaatii vielä paaaljon töitä ja ohjaajalla on vielä paljon opeteltavaa Iisin ohjaamisessa mutta hiljaa hyvää tulee.

Putkirallia ei valitettavasti saatu enää videolle kun kännykästä loppui akku, olis vissiin vihdoinkin aika ostaa videokamera niin sais sekä treenejä että epistelyjä kuvattua ilman että tarvitsee kokoajan huolehtia akun loppumisesta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti