torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet

Näin vuoden päätteeksi ajattelin vähän käydä meidän kulunutta vuotta läpi. Näin yleisesti vuosi on mennyt suhteellisen rennolla meinigillä, ei treenattu ehkä ihan niin ahkerasti kun mitä olin ajateltu mutta se annettakoon anteeksi kun ottaa huomioon että vauvan tulo perheeseen on jonkinverran pistänyt aikatauluja sekaisin. Viime vuosi oli suurimmaksi osaksi oikein mukava vaikka muutama ei-niin-mukava juttu myös mahtui mukaan. :)

Tammikuussa treenailtiin Iisin kanssa ohjatuissa agitreeneissä ja Dustyn kanssa tokotreeneissä. Posti toi myös mukavia juttuja, nimittäin kennelliiton kennelnimi-vahvistuksen!

Helmikuussa treffailtiin paljon gööttitovereita, ja meillä oli hoidossa kaverin kääpiöpinseri-pari joten vilskettä riitti.
Maaliskuussa Iisi starttarsi elämänsä ensimmäisessä agilityn mölliradalla epiksissä, Dusty kisasi myös pari epis-starttia. Matkailtiin keski-suomeen, muurameen muutamaksi päiväksi ja pyörähdettiin Korpilahden ryhmänäyttelyssä josta Iisille JUN EH4 ja Dustylle VAL ERI. Treffailtiin femmaa, fiilistä ja toistakin fiilistä lentokenttä-treffien merkeissä :)

Huhtikuussa Maailman Paras Maasulainen täytti jo 4v! Koirat järjestivät myös aikamoisen järkytyksen meille putoamalla jäiden läpi lampeen. Onneksi saatiin molemmat koirat elävinä pois lammesta, siinä kohtaa missä putosivat on nimittäin suhteellisen kova virtaus.

Toukokuusta ei itselläni ole mitään havaintoa....ollaan vissiin vietelty vaan hiljaiseloa ja käyty ohjatuissa treeneissä.

Kesäkuussa oltiin perinteisesti hyvinkäällä roturacessa juoksemassa. Dusty juoksi taas kolmatta vuotta putkeen gööttien nopeimman ajan (8,42sec!!) ja Iisi kolmanneksi nopeimman.

 © Heli Metsla

Heinäkuussa oli meidän vuoden kesälomareissun aika. Suunnattiin pohjoiseen, Ouluun Iisin kasvattajan Tuijan luokse. Käytiin viikonlopun aikana kahdessa näyttelyssä, lauantaina Oulun kansainvälisessä näyttelyssä jossa Dusty uusi viimevuotisen tuloksensa eli oli VAL ERI1 SA PN1 CACIB ROP ja Iisille puolestaan NUO EH2. Sunnuntaina suunnattiin Kokkolan näyttelyyn jossa Dusty oli PN3 ja Iisi oli ERI2. Viikonlopun aikana ehdittiin mm. treffailemaan Iisin Rölli-veljeä. Oikein onnistunut reissu, kiitos Tuija vielä majoituksesta!

Elokuussa vieteltiin myös aikalailla hiljaiseloa, itse lomailin viikon verran kreikan auringon alla minä aikana koirat olivat hoidossa. Molemmat olivat käyttäytyneet oikein mallikkaasti hoitopaikoissaan.

Syyskuussa käytiin epistelemässä. Dusty loisti ja voitti kaatosateesta (!!!) huolimatta minimöllit puhtaalla radalla. :) Käytiin myös koirauimalassa polskuttelemassa.

Lokakuussa käytiin silmäpeilauksessa molempien tyttöjen kanssa. Iisillä oli terveet silmät ja 0/0-polvet. Dusty sai ikävä kyllä diagnoosin J175 (eli gööteille tyypillinen retinopatia) ja vaikeusasteeksi vielä kohtalaisen :(Marraskuussa oltiin mun äidinluona omakotitalossa talovahteina, koirat nautti ison pihan eduista täysin siemauksin. Iisi täytti myös huimat 2v ♥

Joulukuussa Iisi kävi jalostustarkastuksessa, ja hyväksyttiin jalostukseen arvosanalla Hyvä. Jouduin myös tekemään tähänastisen koiraelämäni raskaimman päätöksen ja Dusty muutti äitini luokse asumaan.

Vuodelle 2015 ei meinata asettaa minkäänlaisia tavoitteita, Iisille olisi tarkoitus tulla pennut keväällä ja katsotaan sen mukaan mitä ehditään tekemään. :) Oikein vauhdikasta vuotta 2015 kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti