Dusty

EEJV-11 Jaxonville Q-Liz Vaan

s. 25.4.2010
Dusty koiraNetissä

Kasvattaja Oili Helenus, kennel Jaxonville
Omistaja Nea Paul, Vantaa

Lonkat B/B
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
Selkä terve
Silmät ei perinnöllisiä silmäsairauksia (11/11)

Kaikki hampaat ja normaali purenta

Luonnetesti

Jalostustarkastettu erinomainen, hyväksytään jalostukseen

Näyttelyt:
2x VSP-PENTU
ROP-PENTU
3x H
6x EH
8x ERI
PN4
PN2
2x VARA-CACIB
SERT

Dusty on pieni ja pippurinen elämäniloa täynnä oleva göötti. Neiti hurmaa ihmisen kun ihmisen reippaalla pentumaisella olemuksellaan. Luoteeltaan Dusty on aika kova koira, se ei pahalla muistele ikävimpiäkään tapahtumia ja on aina menossa häntä heiluen uusiin haasteisiin. Dusty on kovin hyvä- ja varmahermoinen koira eikä se turhia piippaile tai muutenkaan ole mitenkään levoton oikeastaan missään tilanteessa, uudet asiat otetaan innolla ja mielenkiinnolla, kuitenkaan turhia hötkyilemättä vastaan.
Koulutettavuudeltaan neiti on kovin helppo, miellyttämishalua löytyy ja innokkuutta uusien asioiden oppimiseen. Motivointi on on todella helppoa kun niin lelut kun namitkin käyvät palkaksi. Arjessa Dusty on erittäin helppo koira, jos ei ole tekemistä niin se nukkuu huomaamattomana mutta jos nousen ylös sohvalta niin on neitikin sekunnin sadasosassa pystyssä ja valmiina toimintaan!

Dusty yritettiin astuttaa keväällä 2013, mutta koska neiti ei oikein ole suosiollinen astutettavaksi ei sitä käytetty vaan se siirtyi minun nimiini. Dustya ei enää yritetä astuttaa vaan se menee steriloitavaksi sitten kun tulee sopiva aika sille :)


© Anski Hautala

© Linnea Skogberg

© Roosa Laaksonen


© Viivi Saarikko