perjantai 8. heinäkuuta 2011

Neiti Superkoira

Taas tulee tämmönen Dustynhehkutus-postaus, mutta minkäs mä sille voin jos toi koira on niin super! ;) Keskiviikkona oli viimenen alkeiskurssi treenikerta, tehtiin pari rataa joista ensimmäisessä treenailtiin valssia ja pakkovalssia. Toinen rata oli aikalailla vaan tommonen vauhtirata. Molemmilla radoilla oli putki, mutta me ei Dustyn kanssa tehty sitä ollenkaan - treenaillaan toi putki nyt ihan yksittäisenä kuntoon ennenkun liitetään sitä mihinkään rataan.Ensimmäinen rata tehtiin kolmena eri versiona, ensin tehtiin pelkkää ympyrää, sen jälkeen valssailtiin ja sitten vielä muuteltiin rataa niin että tehtiin pakkovalssia. Pyöriminen meni meiltä vähän haahuiluksi ja koiran herättelemiseksi, valssit meni hyvin samoin pakkovalssit. Pitää nyt vaan treenailla paljon irtoamisia, ja jatkaa putken treenailua.


Toinen rata koostui kahdesta suorasta pätkästä, joista me tehtiin vain toista pätkää. Sanonpahan vaan että vautsi mikä vauhti neidillä oli! Harmi ettei näitä saatu videolle, neiti teki niiiiiin hienosti! Pitäisi varmaan alkaa enemmän käyttää tota lelua siitä huolimatta että Dusty ylikuumenee tota lelua käyttäessä. Muutenkin teki tosi hienosti ja tarkkaan...kelpaa olla ylpeä!Itsenäisesti tehtiin putkea ja kontaktia, kontaktit oli taas hienot tuli kovaa vauhtia kontaktille ja pysähtyi hienosti. Jaksoi myös odottaa vapautuskäskyä ennenkun lähti eteenpäin :) Ja päivän kohokohta...putket! Tehtiin tosin vaan suoraa putkea, mutta neitipä päätti näyttää että kyllä hän osaa ja meni putkeen joka kerta ;) Jess, eiköhän tämä tästä.

Nämä oli sitten tosiaan vikat alkeiskurrsitreenit, mutta sovittiin parin ryhmäläisen kanssa että voitaisiin tehdä niin että vaikka treenit on tauolla niin käydään silti tolla meidän treeniajalla treenailemassa. Ainakin tulee sitten ojankoon asti raahauduttua joka viikko, ja treenattua tauollakin!

3 kommenttia:

  1. Hienoa, että Dusty edistyy! Katsoin muuten noita nlysuunnitelmia - Dusty on ilmoitettu myös erkkariin, sitä en listassa huomannut.

    VastaaPoista
  2. Oho, se on sitten pudonnut sieltä välistä...kyllä sen siellä oli tarkotus olla :)

    VastaaPoista
  3. Huomasin et olit petsieen linkittäny tän teiän blogin, ja päätin sitten kävästä kattomassa. :) Tosi kiva ulkkari ja hyvii kirjotuksii, osaat kirjottaa silleen ettei lukija tylsisty toisin ku esim. vaikkapa mä. :'D Niin että nyt sun blogilla on taas yks uus lukija lisää. ^^ Nähään sitten ens kuussa ellei aikasemmin ku agitreenit taas alkaa, hyviä kesänjatkoja sinne ja tsemppii tuleviin näyttelyihin! :P

    VastaaPoista