sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Mennäkkö putkeen vai eikö mennä? Siinäpä vasta kysymys!

Oho, on vähän jäänyt tää päivittäminen mutta yritetääs nyt raapustella jotain meidän viime treeneistä. Muuten jäi hyvä maku treeneistä, mutta mikä ihme noissa meidän putkissa on vikana?! Toimii vapaa-ajalla treenatessa, kisojen sivussa treenatessa mutta ei treeneissä....why?

 Tämännäköinen oli eka rata jota tehtiin. Keinu ja pussi tarvitsee vielä vahvistusta, mutta muuten no problem. Dusty tosin keksi että namialustalle (joka oli pöydällä odottamassa) ja meidän kouluttajan luokse on tosi kiva juosta! Eihän sitä tiedä vaikka sieltä jotain saiskin ;)
Vauhtia neidillä oli tosi kivasti, varsinkin tolla vikalla suoralla, vaikka asteita oli taas enemmän kun laki sallii. Kiva rata, pitää vaan muistaa että pitäis joku päivä yrittää lähteä ojankoon niin sais vahvistettua noita rengasta ja pussia (ja sitä putkea tietty!).
Toinen rata puolestaan oli tämännäköinen. Tämäkin meni hienosti tota putkea lukuunottamatta. Dusty on kivasti tajunnut kontaktien idean, nyt pitäis vaan vielä saada lisää vauhtia ja treenailla sitä että neiti jää kontaktille odottelemaan ja itse liikun kauemmas. Kakkos- ja kolmpyoshypyn välissä tehtiin valssi joka sekin sujui ongelmitta. Mutta toi putki...argharghargh...ei toiminu millään. Loppujenlopuksi päädyttiin siihen että itse pidin Dustya putken suulla ja kouluttaja kutsui sitä putken päästä, näin neiti meni putken läpi ja pääsin palkkaamaan sen siitä.
Treenien jälkeen käytiin syömässä "jämäkakkua" (edellisenä päivänä HSKHn kultajuhlista jäänyttä kakkua) jonka jälkeen kokeilin tämän radan uudestaan. Ei mitään ongelmaa, edes putken kanssa. Putkeen mentiin joka suunnasta ja kulmasta....en kyllä kertakaikkiaan ymmärrä miks ei treeneissä toimi!
Tehtiin myös yksittäisinä esteinä kontakteja ja D oli ihan superupea ;) Mulla on vähän sellanen kutina että kontaktiesteet tulee olemaan Dustyn lempiesteitä. 

Mutta pääasia että treeneistä kuitenkin jäi hyvä fiilis. Eiköhän me toi putkikin saada toimimaan, toistellaan sitä vaan miljoonia kertoja niin eiköhän se siitä! Ittelleni on vaan niin vaikea tajuta että Das ei tykkää putkista, kun edellinen agikoira oli niin putkihullu kun olla ja voi. Sen pystyi ihan vaivatta lähettämään putkeen vaikka kentän toiselta laidalta, ja ihan mistä vaan kulmasta ja palkaksikin riitti että sai luvan käydä putkessa juoksentelemassa. Noh, koirat on yksilöitä, toinen tykkää toisesta esteestä ja toinen taas inhoaa sitä...pitäis nyt vaan omaan päähän saada taottua että tota putkea pitää treenailla, ihan oikeasti!

Niin ja jaaritellakseni tässä vielä kaikenlaista tylsää, niin ostin tänään karjaan näyttelystä Dustylle viilennysloimen! Vaaleanpunaisen tietenkin ;) Tarkotus on ostaa seuran viilennysloimi, mutta kun Dustyn väri on vaaleanpunainen ja seuran viilennysloimi on luonnollisesti oranssi-sininen niin pitihän toi ostaa neidille! Toivottavasti nyt ois vähän viileämpi odotella kentän laidalla.

Viilennysloimen testailua

(ps. pienet kuvat aukeavat taas isoiksi klikkaamalla!)

------------------------

Tulipa mieleen että voisinhan mä vielä täälläkin mainita että Dustysta alkaa olemaan oikein truu tallikoira ;) Torstaina käytiin taas pitkästä aikaa tallilla, Emma sai jäädä kotiin kun oli niin lämmin ilma niin ei turhaan viitsi Emmaa kuumassa autossa (jep, meillä ei ole autossa ilmastointia...voitte uskoa kuinka kivaa se on näillä keleillä!) ja sitten vielä tallilla auringonpaisteessa. Dusty oli lähes kokoajan vapaana tallilla ja käyttäytyi oikein mallikkaasti. Tämä onkin eka kerta kun D on tallilla vapaana...tosin nyt mentiin vasta iltapäiväksi tallille joten hevoset oltiin jo haettu sisälle, ei tota uskaltais vapaana pitää jos on hevosia tarhoissa kun luulen että toi saattais lähteä sinne sekaan. Kyllä tästä vielä hieno tallikoira tulee, mamma oli taas ylpeä neidistä! ;)

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta.. Me ollaan onneksi karkoitettu putkimörkö lähes kokonaan ja irtoamistakin jo pikkuhiljaa havaittavissa. Kyllä tekin saatte sen toimimaan. :)
  Ja tyylikäs viilennysloimi! Meillä kotona tuollaisen virkaa on ajanut märkä -Murun mielestä ällöttävä- kylmä pyyhe :D Paljonkohan tollainen edustuskelpoinen versio kustansi?

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä kuin Roosa, kyllä se putki vielä joskus toimii täydellisesti..nyt vaan treeniä treeniä ;)
  Mekin onnistuttiin ostamaan viilennysloimi Karjaalta, tosin Janutex -merkkinen...ja Remulle sopien harmaa :D

  p.s. Joku päivä lenkille? :)

  VastaaPoista