tiistai 19. heinäkuuta 2011

Toimintaa

Vihdoinkin ollaan saatu aikaseks tehdäkkin jotain! Mä oon ihan superhyvä keksimään tekosyitä kaikkeen ja onkin kyllä viimeaikoina tullu keksittyä tekosyitä siihen ettei tarvii kotoa minnekkään pidemmälle lähteä; on liian kuuma niin koirat ei jaksa, sataa ja Das inhoaa sadetta, pidetään tänään lepopäivä ja tehdän huomenna jotain jnejne....

klikkaamalla isommaksi!
Eilen (maanantai) saatiin kuitenkin vihdoinkin aikaseksi tehdä jotain ;) Lähdettiin heti aamusta ojankoon treenailemaan, tälläkertaa seurana Roosa&Muru ja Riitta&Fiilis . Rakennettiin pieni rata, mutta koska me ei olla Dustyn kanssa niin pitkään aikaan tehty yhtään mitään niin tyydyttiin tekemään yksittäisiä esteitä ja rataa tosi lyhyissä pätkissä. Tehtiin aikapaljon ihan suoria pätkiä vaan, niin saatiin paljon onnistumisia Dustylle :) Ja voinpas ilokseni todeta että meidän putki toimi tosi hienosti koko treenailun ajan!

Kaikenkaikkiaan jäi tosi kiva fiilis treeneistä ja koirakin toimi varmaan paremmin kun se koskaan aikasemmin on toiminut! Ehkä on tehnyt ihan hyvää että on pidetty vähän taukoa agiliitelystä? En tiedä.
Suurkiitos treeniseurasta Roosa ja Riitta! Pitää ehdottomasti lähteä uudestaan joku päivä!

Loppuun vielä pari videota joista kiitos Roosalle. (toinen video tulee huomenna)ps. teitä lukijoita on jo 36! Huikeeta! Kiitokset kaikille jotka jaksavat näitä mun postauksia lueskella :)

1 kommentti:

  1. Just kun Bella, jos ei ole tarkkana niin namit lähtee ennen aikojaan :)

    VastaaPoista