torstai 19. huhtikuuta 2012

Mitäs me itähelsinkiläiset...Ollaan me vielä elossa, vaikkei blogia taas vähään aikaan ole tullut päivitettyä. Ei vaan oikein ole ollut mitään kirjoteltavaa. Edelleen elellään täällä kivikossa itä-helsinkiläisinä, ja ollaan jo vähän tarkemmin kaukaisempaakin ympäristöön tutustuttu :)

Päivät menee lähinnä lenkkeilleen ja vaan oleillen. Itse onnistuin saamaan hirveän räkäflunssan joten ei mitenkään kovin paljoa olla lenkkeilty - käveltiin kuitenkin tuossa yks päivä metsän kautta kontulaan ja siellä vähän koirapuistoiltiin ja takas tänne kivikkoon, joka oli tuommonen 3h reissu. Sitten ollaan bussilla läyty matkustelemassa ja ilolassa käytiin kyläilemässä.

Aurinko on jo useana päivänä ilahduttanut meidän lenkkejä :)
Tiistaina meillä oli treenit, mutta koska pääsin apukouluttajaksi alkavalle agilityn alkeiskurssille ja näiden alkeis-koirakoiden testitilaisuus oli ihan samaan aikaan meidän treenien kanssa niin jäivät treenit meiltä välistä. Raahasin kuitenkin Dustyn mukaan ojankoon ja neiti sai taas vähän tolppatreeniä, ja oli jopa ihan hiljaa "pienten" alku ulvomisörinähaukkujen jälkeen. Hienoa! Apukouluttajana olen mini-medi ryhmälle joka osoittautui olevan erittäin terrieri-painotteinen ryhmä (2x brasilianterrieri, 2x parsonrusselinterrieri, 2x westie ja jottei ihan ärrierimenoksi mene niin mukana tasapainottamassa myös villis, cavalier ja göötti!) . Innolla kyllä odotan että alkeiskurssi alkaa, varmaan sitä paljon kouluttamiseen liittyvää hyödyllistä asiaa oppii :)
Viimeset hallitreenit meillä on kahden viikon päästä ja sitä seuraavalla viikolla alkaakin jo ulkotreenit mikä tarkoittaa sitä että päästään Dustyn kanssa vanhaan ryhmääni (jossa olin Divan kanssa vielä silloin kun harrastin sen kanssa)! Jess, tätä varsinkin odotan innolla ja jännityksellä. Pitäis varmaan joku päivä käydä ojangossa kattelemassa jos sieltä löytyisi senverran esteitä että saisi jotain pientä treeniä aikaseksi joteei sitten ihan puskasta lähetä reenailemaan.

Agility-asiat sikseen nimittäin saatiin myös tokoryhmästä paikka kesäkaudelle. Kiva juttu, ehkä taas se tokokärpänen iskisi ja oikeasti voisi vähän enemmän vapaa-ajallakin treenailla! Toinen kiva juttu on että tässä ryhmässä on aika paljon tuttuja joten ainakaan ei ulkopuoliseksi pitäis itseään tuntea :) Tokokurssi alkaa 15.5. Tässä vielä kurssin kuvaus suoraan HSKHn kotisivuilta kopioituna :)

Kurssilla harjoitellaan tokon osa-alueita ja liikkeiden palasia, sekä käydään läpi erilaisia tapoja opettaa liikkeitä.
Kenelle: Ohjaajalla on perustiedot tokosta lajina, tavoitteena tottelevaisuuskokeisiin osallistuminen.

Mikäs tässä kevätaurinkoa ottaessa ;)
Mitäs sitä vielä kirjoittelisi...Viikonloppu sujuukin sitten ilolassa koiria vahtimassa, saas nähdä minkälaiset riehumiset Diva ja Dusty taas pistävät pystyyn! Sunnuntaina suunnataan nokka kohti Hämeenlinnaa, Dustyn siskon omistajan mökille viettämään Q-pentujen 2v synttäreitä. Mikäli mä oikein olen ymmärtänyt niin kaikki sisarukset ovat tulossa, kivaa! Kirjoittelen siitä sitten enemmän tänne kun se on ohi.

Me lähdetään nyt Dustyn kanssa seikkailemaan kohti itäkeskusta, tarkoituksenä käytä itiksen megaeläimessä ostamassa vähän lisää lihoja ;) Aurinkoista keväänjatkoa kaikille!


ps. jos meidän kuulumisia haluaa seurailla niin facebook taitaa olla kätevin tapa siihen! ja pahoittelut postauksen kuvien laadusta, koska olemme täällä kivikossa ja kamera on kotona simonkylässä niin olen joutunut kuvailemaan kännykän kameralla :)

1 kommentti:

  1. Saitte tunnustuksen http://dirtydoni.blogspot.com/2012/05/okei-tunnustetaan-sitten.html (;

    VastaaPoista