lauantai 28. huhtikuuta 2012

Synttärijuhlia ja koiranäyttelyitä


Q-pentujen 2v synttärikakku!

 Nyt siis tuo lupaamani sepustus viime sunnuntaista :) Aamulla suunnattiin nokka kohti hämeenlinnaa jonne meidät oli kutsuttu viettämään jaxonvillen Q-pentueen synttäreitä. Iloksemme kaikki pääsivät paikanpäälle viettämään 2v synttäreitä, oli tosi kiva nähdä kaikki sisarukset yhdessä pitkästä aikaa! Juhlapaikkana toimi Seijan (Dustyn Mona-siskon omistaja) mökki, joka olikin oikein kaunis ja viihtyisä paikka. Me olimme ensimmäisenä paikanpäällä, ja vähän ajan päästä kaikki muutkin jo saapuivat paikanpäälle. Aloitettiin päivä milläs muullakaan kun ruokailemalla! ;) Kaikenlaisia ihania herkkuja Seija oli meille loihtinut...tulipas mm. syötyä kesän ensimmäiset grillimakkarat. ruokailun jälkeen seurusteltiin hetken aikaa ja Seija kävi tekemässä Dustylle pienen jäljen kokeeksi. Vähän aikaa jutskailtiin ja sitten lähdettiin jälkeä kokeilemaan, voisinpas vaikka sanoa että taisi löytyä SE laji Dustylle. Neiti kun on erittäin ahkera käyttämään nenäänsä ja hienosti pienten alkusähläysten jälkeen jäljestikin jälken :) Jäljen jälkeen taas palattiin mökin pihaan juttelemaan ja sitten olikin jo vuorossa synttärikakun syönti. Nams, ihan superhyvää kakkua oli! Loppupäivä kuluikin rattoisasti jutellessa ja ihmetellessä. Paljon kiitoksia Anskille kyydeistä ja Seijalle koko synttärijuhlan järjestämisestä! Toivottavasti saataisiin taas pian kaikki sisarukset kokoon!


Mamman pieni <3

Tänään sitten vierailtiin Lahdessa, lahden kv-näyttelyssä. Näyttelyyn oli ilmoittautunut huimat 27 gööttipötköä! Tuomarina toimi herrasmies nimeltä Kresten Scheel tanskanmaalta. Oikein mukava uusi tuomarituttavuus oli, käsitteli koiria nätisti ja kirjoitti kattavat arvostelut :) Avoimessa luokassa (hui, en vieläkään voi uskoa että Dusty on jo avoimessa...vastahan se oli pentuikäinen!) oli Dustyn lisäksi toinenkin koira - Tehin Mette, joten tuttavaa vastaan kilpailtiin. Pakko myöntää että kyllä sitä aikalailla jännitti ennen kehän alkua kun tuomari oli EH'ta ja H'takin jaellut jonkinverran...mutta ihan turhaan jännitti. Meillä oli kehässä mukana salainen ase: lihapullat, ja taisi kyllä olla erittäin toimiva ase. Dusty esiintyi erittäin iloisesti ja innokkaasti. Kyllä se tuomarisetä jonkinverran taisi tykätä meidän neidistä sillä ERIhän sieltä tuli - jee! Kilpailuluokassa jäätiin sitten toiseksi, mikä ei kyllä yhtään haittaa. Olin jo enemmän kun tyytyväinen pikkuneitiin...niiiin hienosti se esiintyi! Esiinnyttiin vielä Dustyn kanssa Jaxonvillen kasvattajaryhmässä joka oli ROP-kasvattaja. Päästiinpäs taas isoon kehään käymään vaikka läpijuoksuksi menikin...Oikein mukava päivä oli, kiitos siitä asianosaisille! Ja kiitos taas Terhille ja Matille kyydistä lahteen ja takaisin. Alla vielä Dustyn arvostelu.

"nice female with a beautiful alert expression. Scull could ne slightly more flat, well set ears, correct bite, nice topline. Well angulated both front & hindquarters. Nice coat, leaning(?) a little bit too broad. Nice sidemovement and sufficient drive from behind."
AVO ERI2 - Kresten Scheel, DK

Nyt on sitten _erittäin_ väsynyt pieni gööttineiti täällä sohvalla. Huomenna olisi sitten vuorossa PetExpo, jonne ollaan menossa esittelemään agilitytaitojamme agilitynäytösten muodossa. Kattellaan jos vaikka otettaisiin pari starttia messuilla järjestettävillä epiksilläkin ;) Tulkaahan kaikki kynnelle kykenevät moikkaamaan!

2 kommenttia:

  1. Heitän sua haasteella! :) http://mirmeli.blogspot.com/2012/05/mista-tulee-hyva-mieli.html

    VastaaPoista
  2. ^Minä myös :-D Ja hei, lenkkiseura sopii ilman muuta :)

    VastaaPoista