sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Mätsäri siellä ja mätsäri täällä

Dustyn erittäin hutiloitu palkintoposeeraus!

Mätsäritäyteinen viikonloppu, sanoisinko. Eilinen vietettiin ojangossa, oman seuran mätsärissä. Ensin olin ajatellut mennä töihin sinne mutta päädyinkin lopulta olla menemättä töihin ja itse osallistumaan. :) Mukaan lähtivät Donna ja Dusty. Donna esiintyi tapansa mukaan varmasti ja oli lopulta PUN3...Dusty pieni se sitten jaksoi yllättää - neiti esiintyi aivan mielettömän upeasti! Voi kun se esiintyisi noin virallisissakin. Dusty sai punaisen nauhan, ja pääsi 10 parhaan joukkoon mutta ei kuitenkaan sijoittunut. Tyytyväisempi tähän reissuun ei voisi olla, pikkuneiti oli niiiiiiin hieno!

Nikke ja Donna kehässä
Tänään oli ohjelmassa "aikanen" herätys, ja nokka kohti purina-areenaa....mätsäriin taas. Donna x-rotuun, Dusty pieniin ja sainpas myös houkuteltua Niken menemään Donnan kanssa mies ja koira-kehään. Pitäähän sitä nyt osallistua silloin harvoin kun semmonen järkätään. Taisi olla mun elämäni ensimmäinen mätsäri jossa Dusty meni kehään ennen Donnaa! Dustylle pari-arvostelusta kuitenkin sininen nauha - tänään oli neiti sitä mieltä että ei kyllä esiintyminen kiinnostais pätkän vertaa. Heti Dustyn kehän jälkeen alkoikin jo mies ja koira-kehä. Ensin koirakot meni "yksilöarvosteluun" ja sen jälkeen kaikki kutsuttiin takasin kehään. Tuomari pudotti koirakoita pois, mutta Nikke ja Donna jäivät vielä sijoittujien joukkoon...sitten tuomari ojensi yhdelle koirakolle neljännen paikan ruusukkeen, toiselle kolmannen ja sitten vielä kaksi jäljellä olevaa juoksivat pari kierrosta ympäri - ja niinhän siinä kävi että tuomari osoitti Niken ja Donnan ykköspallille :) Eli menivät sitten voittamaan taas. Heti mies ja koira-kehän jälkeen juoksin Dustyn kanssa sinisten kehään, tuomari poimi kahdeksan jatkoon menijää ja yllätyksekseni me oltiin Dustyn kanssa yksi näistä kahdeksasta jatkoonpääsijöistä. Vielä isompi oli yllätys kun päästiin vielä neljän parhaan joukkoon! Vähän ajan mietinnän jälkeen tuomari ojensi meille vihreän ruusukkeen ja ohjasi nelospallille. En kyllä ihan tuolla esiintymisellä olis uskonut että sijoitus irtoaisi mutta mikäs siinä, en valita. Dusty oli siis lopulta pienten aikuisten SIN4. Tämän jälkeen kävin vielä Donnan kanssa juoksemassa x-rotujen loppukehässä (Nikke urheasti kävi esittämässä Donnan vielä yksilöarvostelussa kun itse olin samaa aikaa Dustyn kanssa kehässä) ja sieltä irtosi vielä x-rotujen toinen sija :)

Kaikenkaikkiaan siis erittäin onnistunut ja mätsäritäyteinen viikonloppu! Mitään oikeen fiksua kirjotettavaa ei nyt ikävä kyllä löydy. Dustyn kanssa leikitään itä-helsinkiläisiä huomisesta lähtien 3vkon ajan kun meidän kämppässä alkaa kylppäriremontti joten lähdetään Dustyn kanssa evakkoon Niken luokse kivikkoon :) Eli kaikki sillä suunnilla liikkuvat niin lenkkiseurat yms kelpaa ;)

4 kommenttia:

 1. Onnea mätsärituloksista! Olisin niin halunnut viedä puolisoni tuonne mies ja koira kisaan Valon kanssa, mutta ei sitä kiinnostanut lähteä.. :( Nikkesi saa joskus ylipuhua sen lähtemään mukaan! :D

  VastaaPoista
 2. Vaudee mitä mätsärituloksia! :D Onnea sijoituksista :)

  VastaaPoista
 3. Onnea hienoista mätsärituloksista!

  VastaaPoista
 4. Onnea hienoista mätsärituloksista! :)

  ps. Jos kaipaatte lenkki- tai treeniseuraa niin me asustellaan myös itä-helsingissä! Myllypurossa, pienen matkan päässä Kivikosta :D

  VastaaPoista