keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tokokärpäsen purema(ko?)

Pakko ihmetellä tätä itekkin mutta olenpas tainnut saada tokokärpäsen pureman!  Treeni-intoa on riittänyt vaikka muille jakaa ja ollaankin käyty tekemässä pikkujuttuja tuolla läheisellä kentällä. Eilen oli sitten taas vuorossa ohjatut treenit, tälläkertaa teemana luoksetulo. Otettiin ensin luoksepäästävyyttä ja paikkamakuuta ja sitten yksitellen luoksetuloa.

Luoksepäästävyys...mitäs siitä nyt sanoisi. Neiti on keksinyt että vois vaikka juosta "tuomaria" vastaan ja sen jälkeen tulla mun taakse ns. piiloon. Noh, pitää vissiin sitten taas vaan työntää naama täyteen lihapullaa ku joku tulee luokse. Vähän kyllä ärsyttää kun tuo viimetreeneissä on jo toiminut tosi kivasti, mutta eihän tuolle voi mitään. Varmaankin itse olen sitten liian nopeasti lähtenyt etenemään...

Paikkamakuusta senverran voisin sanoa että neiti oli niin super kun vaan olla ja voi! Tehtiin ensin n. minuutin pitunen paikkamakuu, itse menin 10 askeleen päähän (en nyt osaa sanoa paljonko se olis ollut metreissä...), enkä käynyt kertaakaan palkkaamassa. Hyvin pysyi, vähän vilkuili vierustovereita kun niitä käytiin palkkaamassa mutta nopeasti se katse taas suuntautu eteenpäin.

Tämän jälkeen tehtiin häiriöpaikkamakuu. Itse menin tälläkertaa n. 5 askeleen päähän ja kävin reilu minuutin aikana palkkaamassa 3 kertaa. Häiriötä tosiaan siitä että kouluttajamme käveli edestakas ja huuteli mm. tänne käskyjä. Eipä näyttänyt tulevan mieleenkään lähteä, joten taas saa olla tyytyväinen.

Luoksetuloa tehtiin ensin yksitellen, vähän katottiin että missävaiheessa jokaisen luoksetulo on. Meillä kuulema hyvässä vaiheessa, nyt pitäis vaan alkaa sitä sivulletuloa yhdistämään tuohon että tulis suoraan sivulle. Tähänkin saatiin hyviä vinkkejä että miten treenata tästä hyvä :)

Tämän jälkeen tehtiin vielä häiriöluoksetuloa, kannettiin kaikkien treenaajien reput ja treenikassit kentälle ja aseteltiin ne kujaksi jonka läpi voi juosta, sen jälkeen vielä laitettiin kaikki muut koirakot kujan laidalle seisomaan ja kouluttaja pyöritteli lelua käsissään. Eipä ottanut neiti tästäkään häiriötä. Ekalla kerralla kun jätin sen niin lähti varastamaan (kouluttajan mukaan oli joku kutittanut, Dusty rapsutteli itseään jan lähti sitten tulemaan) palautin takasin alkuun ja sitten pysyikin hienosti.

Kaikenkaikkiaan olen kovin tyytyväinen eilisiin treeneihin. Vähän pitää nyt katsella kun Dusty on alkanut tosiaan tuon luoksepäästävyyden kanssa perseilemään, ja perusasennotkin on alkanut tulemaan vähän vinoon...Noh, eiköhän tällä treeni-innolla jotain saa aikaseksi. Viilataan sitten pilkkua jos ei muuta ;) Ja koska kuvattomat päivitykset on tosi tylsiä niin tässä eiliseltä päivälenkiltä otettu kuva!

Kesätytöt Emma 13v ja Dusty 2v ♥

2 kommenttia:

  1. Elvi tekee luoksepäästävyydessä samalla tavalla, kävelee vastaan ja sitten istuu miun takana mulkoilemassa. Silti saatiin ysi, siitä ei kannata turhaa stressiä ottaa. Pieni kerroin ja vaan alokkaassa, avoimessa ei sitten tarvitse enää sellasia pohtia! ;D

    VastaaPoista
  2. Tokokärpänen voisi puraista muakin :D Ihana kukkaiskuva tytöistä! :)

    VastaaPoista