lauantai 30. kesäkuuta 2012

Treenitäyteinen viikko!

Vähän on taas päivittäminen jäänyt, pahoitteluni siitä :) viikko on menny ihan hurjaa vauhtia kun joka päivä on ollut jotain tekemistä! Maanantaina olin Tallinnan päiväristeilyllä joten Dusty sai pitää lepopäivän, en toki pientä unohtanut risteilyn ajaksi vaan takasin kotiin tultiin kera ison kirahvipehmolelun (joka on osoittautunut oikein mainioksi tuliaiseksi ;)) ja ison pussillisen kurkkutorvia ja vähän pienemmän pussin kuivattuja kaloja. Voin kyllä suositella ostamaan jos Virossa käytte, ainakin itse olen todennut että Tallinnasta saa mahtavia kuivattuja tuotteita ja luita koirille!

Dusty ja tallinnasta ostettu kirahvi :)
Tiistaina oli sitten vuorossa tokotreenit, tälläkertaa ohjelmassa jääviä liikkeitä. Liikkeestä seisomisessa meillä oli vähän hankaluuksia, tosin uskon että se johtuu siitä että tuo kouluttajan käyttämä metodi ei oikein sopinut meille. Liikkeestä maahanmeno sensijan sujui paremmin kun oletin! Dusty meni jo maahan toositoosi pienellä käsiavulla :) saatiin myös kehuja seuraamisesta joka kuulema on paljon paremman näköistä kun pari viikkoa sitten, jess!
Tokotreeneistä huristeltiin suoraan koirametsään gööttiapaamiseen, jonne tulikin kiva määrä koiria. Tälläkertaa paikanpäällä oli 8narttua ja 2 urosta :)

Keskiviikkona oli sitten vuorossa agiliitely. Dusty oli Niken kanssa ajelemassa sen aikaa kun itse olin kouluttamassa alkeiskoirakkoja, jonka jälkeen Dusty pääsi tekemään pientä treeniä. Tehtiin aluksi vauhtiympyrää (putki-hyppy-putki-hyppy) lelupalkalla. Neiti teki tosi kivasti, irtosi hyvin ja vauhtiakin oli tosi kivasti. Tämän jälkeen siirryttiin noihin meidän ongelma-esteisiin: eli keinuun ja keppeihin. Keppien treenailuhan jouduttiin nyt aloittamaan kokonaan alusta, kujakeppejä en enää millään saanut toimimaan. Uskoakseni se johtuu siitä että tuossa keppitreenailujen alkuvaiheessa jumituttiin ihan liian pitkäksi aikaa samaan vaiheeseen. Nyt kuitenkin tuolla uudella tekniikalla ollaan edistytty ihan supervauhtia! Neljänä päivänä olen noita keppejä treenaillut ja nyt mennään jo suorat kepit kokonaan, vaikka hitaasti ne meneekin mutta menee kuitenkin! Tämän päivän suurin yllätys kuitenkin oli tuo keinu; tehtiin pari hihnakeinua (ihan sen takia että Dusty ei ikinä ole halunnut keinulle mennä) mutta niin se vaan neiti paineli menemään. Otettiin vielä lopuksi vapaana putken kautta ja niinhän se meni, ihan kun vettä vaan :)

Torstaina oli myös agiliitelypäivä. Tehtiin taas vähän keppejä ja keinua. Tälläkertaa ei ihan niin hienosti mennyt kun keskiviikkona mutta meni se torstainakin.

Jotta ei koko viikko ihan menisi treenailuihin niin perjantaina ei treenailtu yhtään mitään. Sensijan lähdettiin illalla rajasaareen kelpiemiittiin kuokkimaan ;) kylläpä se pentukuume taas kasvoi...mutta ei vielä, ehkä sitten vuoden päästä? Kiitokset kaikille seurasta, oli oikein mukava miittinki!

Tänään tein Dustyn kanssa kaupan pihalla pienet tokotreenit, seuraaminen meni jo oikein kivasti nyt vaan pitäis niitä kääntyilemisiä saada kuntoon. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan ;) tehtiin myös pari paikkamakuuta, jotka nekin onnistuvat tosi kivasti.

Nyt pitäisi saada parissa kuukaudessa suurin osa alon liikkeistä kuntoon...onnistuukohan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti