lauantai 16. helmikuuta 2013

Ekat rokotukset ja muita kuulumisia

Torstaina suunnattiin hyundain nokka kohti Vetekiä, sillä vuorossa oli Iisin eka rokotus! Iisi meni oikein reippaasti sisälle ell-asemalle, ja leikki odotustilassa hetken aikaa n. vuoden ikäisen kettuterrierin kanssa joka myös oli tullut rokotuksille :) Käytiin puntarilla joka näytti että painoa tuolla sintillä olisi 4,3kg mikä ainakin toistaseksi meinaa että Ipa on pentueensa pienin! Eläintohtori-täti katsoi korvat ja hampaat (on siitä hampaidenkattelu-treenistä vissiin jotain hyötyä ollut...) ja kuunteli sydäntä ja keuhkoja. Sitten otettiin nameja käteen ja pistettiin rokotus. Eipä Iisi edes moista piikkiä huomannut, kun oli niin kiire syödä kaikki namit.

Meidän yksinolo on myös edistynyt huimasti! Hiljasta on kun sen jättää yksin tänne, ja hiljasta on kun tullaan takasin. Sitä en sitten tiedä mitä täällä tapahtuu noiden välillä, pitäis varmaan yrittää jostain lainata videokamera niin vois videoida ja vähän kattella että mitä tapahtuu. Noh, hiljasta on mutta pentuaitauksessa ei enää pysytä! En tosiaan ymmärrä että miten toi sieltä tulee pois? Aitaus on mua vähän yli polvien joten se ei sieltä kyllä ihan hyppäämällä pääse pois, eikä siellä mitään korokettakaan ole minkä avulla pääsis ponnistamaan pois sieltä....hmmmm....Eipä tuo kovin paljoa haittaa kun ei I mitään tuhoa, mutta pitänee kuitenkin varmuuden vuoksi ottaa sähkojohdot pois lattialta jos sitten sattuis niitä maistelemaan.

Muuten ei olla oikein mitään erikoista tehty, Iisi pääsi mukaan Dustyn agitreeneihin hirvee veto ja kiire oli hallin ovelle...taitaa jo tietää missä oltiin ;)

Dusty puolestaan oli agitreeneissä ihan super! Energiaa oli taas kun pienessän kylässä, ekalla treenillä sinkosi pimeään putkikulmaan ihan älyttömän hienosti vaikka olisin vaikka voinut lyödä vetoa ettei mene sinne kun ei olla edes helpompia tommosia vaikeita putkikulmia treenattu oikeastaan ollenkaan. Muutenkin oli ihan supervire päällä kokoajan. Ah, lisää tämmöstä menoa!


Vielä mainostusta tähän perään että täällä olisi arvonta jossa voi voittaa hienon bannerin ;) käykääs osallistumassa!


2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. (Ärh ärsyttävä blogger herjaa... Mutta siis:)

    Lataa Audacity niminen ohjelma koneelle ja jätä päälle, kun lähdet :)

    VastaaPoista