keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Treeniä, kavereita ja sairastelua

Vähän on taas blogin päivittäminen jäänyt, meille ei sen kummempia kuulu. Ollaan epäsäännöllisen ahkerasti käyty treenailemass. Tokon treenaaminen on taas viimeaikoina vähän jäänyt vaikka niin vannoin että nyt otan itseäni niskasta kiinni ja treenaan tokoa aktiivisemmin...noh, ehkä seuraavassa elämässä? Agilityä ollaan sen sijan käyty treenailemassa useampaankin otteeseen ohjattujen treenien lisäksi. Sainpas myös aikaiseksi maksaa vapaatreenikortin talvikaudelle eli talvellakin päästään treenaamaan niin paljon kun sielu sietää ;) Dusty on ahkerasti treenannut keppejä, jotka alkavatkin jo näyttämään aika kivalta! Nyt pitäis vielä saada keppejä yhdisteltyä muihin esteisiin niin että voitaisiin ottaa ne osaksi radanpätkiä. Ollaan keppien lisäksi saatu lisää vauhtia meidän juoksukontakteihin ja treenailtu irtoamis-juttuja. Iisi puolestaan on treenaillut juoksukontakteja ja irtoamista. Pitää yrittää useammin saada apuohjaaja mukaan niin saadaan palkkaa enemmän eteen (neiti kun on kovin kätevä varastamaan palkkaa jos jätän sen jonnekkin kauemmas....), olen nimittäin huomannut että kyllä tuo aikapaljon minua tuijottelee vielä radalla.

Dustyn kanssa käytiin kisaamassa yhdet möllikisatkin tuossa vähän aikaa sitten, oli kyllä niin pätevä pieni Maasulainen - vauhtia löytyi ja irtosi tosi kivasti. Meillä oli nollarata alla neljänneksiviimeiselle esteelle jonka ohi Dusty sitten taas tuli, ja sitten meni vähän pakka sekasin ohjaajalla ja räpellettiin loput esteet aika surkeasti läpi.

Iisi on myös käynyt ahkerasti ettimässä ukkoja metsästä - viime hakutreeneissä meillä oli kaksi aluetta rinnakkain, eli päästiin yksiksemme etsimään ukkoja. Iisi löysi ensimmäiseltä alueelta ukot hyvin nopeasti ja lähti tosi hienosti paikantamaan niitä. Vähän oli toisella alueella hankaluuksia kun neiti lähti jotain muita jälkiä seuraamaan (joku eläin mennyt?) mutta hienosti löytyi sitten ukot toiseltakin alueelta kun päästiin muista jäljistä eroon. Vähän huonosti Iisi vielä irtoaa, eli minun pitää mennä sen tueksi vielä jos se löytää jonkun hajun tai jättää ukkojen paikantamisen helposti kesken - mutta eiköhän se siitä kun vähän enemmän kokemusta tulee :) On se kyllä vaan niin superhieno pieni hakueläin ♥


Ollaan treffailtu paljon koirakavereita lähiaikoina, pari päivää sitten käytiin pilvijärvellä reippailemassa n. 3h lenkki seurana Roosa, Muru ja Penni sekä Riitta, Fiilis ja Nanni. Eilen puolestaan käytiin taas nummelassa treffaamassa Janettea ja Femmaa, sekä heidän uusinta tulokasta, paimentyttö Fiilistä. Kovin on Iisi ollut ilonen kun on ihan kunnolla päässyt rallittelemaan kavereiden kanssa, tosin eilen neiti sitten päätti ottaa parikin kertaa kunnolla yhteen Femman kanssa, murr! Oikein haki syytä käydä toisen päälle sen jälkeen kun ekan kerran rähinöivät.


Sitten tuohon sairasteluosaan, toissapäivänä kun tulin kotiin niin huomasin että Dusty oli kovin oudon näköinen. Koira oli ihan pirteä ja iloinen mutta häntä roikkui vaan mukana eikä noussut ollenkaan selän päälle. Ajattelin heti että sillä on vesihäntä sillä se oli aikasemmin päivällä käynyt uimassa siellä pilvijärvellä. Eilen häntä kuitenkin jo nousi hetkittäin selän päälle, ja nyt häntä on taas menossa mukana entiseen malliin.Laitetaan nyt vielä tähän samaan postaukseen, eli saatiin Riitalta tämmönen pieni kiva haaste, eli tarkotuksena siis valita 7 kuvaa, jotka mahdollisimman hyvin kuvaisivat meidän kesää :) Kattellaan miten onnistuu! Meidän kesään on siis mahtunut.....

....jalostustarkastusta....

....koirakavereita....

.....naapurien kyttäämistä.....

.......näyttelykehässä pyörimistä.....

......matkustelua......

......vesileikkejä...... 

   
.....ja veneilyä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti