lauantai 28. syyskuuta 2013

Viimeiset ulkotreenit

Eilen treenailtiin viimeistä kertaa kesätreenien kokoonpanolla ulkona. Ilma ei meitä suosinut vaan oli sateista ja pimeää, ja sitäkin kylmempää mutta onneksi saatiin nauttia nyyttäripöydän ihanista herkuista :) Meidän kouluttaja oli suunnitellut meille oikein mukavan radan ja päästiin Dustyn kanssa tekemään kivoja pätkiä.


Tämän näköinen oli tämänkertainen rata. Dustyn kanssa ei tietenkään tehty koko rataa vaan muutama kiva pätkä löydettiin treenattavaksi. Tehtiin 12-14 pätkää ja muistuteltiin vähän merkkausta (este 13) koiralle. Das toimi oikein kivasti ja saatiinkin muutamat ihan super pätkät tehtyä. Tämän jälkeen tehtiin vielä kerran 1-4 pätkä joka sekin meni pientä sählinkiä lukuunottamatta oikein kivasti. Kissanruoka palkkana on toiminut meillä ihan yli odotusten! Koira jaksaa nyt keskittyä koko treenin ajan, sen sijaan että se jo alussa käyttäisi kaiken energiansa ja olisi jo parin toiston jälkeen ihan puhki. Kivasti myös näkee että sillä on jotain mitä se siellä radalla odottaa eikä enään ole ollenkaan niin kiinni mussa, ennen oon toki palkannut lelulla mutta siinäkin se palkka tulee periaatteessa multa kun Dustya ei niinkään kiinnosta lelun jahtaaminen vaan ennemminkin se lelun repiminen joten loppujenlopuksi se palkka tulee lelunkin kanssa aina multa.

Ensi viikolla jatketaankin talvitreenien parissa jonne lähtee meidän lisäksi vain yksi meidän ryhmäläinen, ja yksi ulkopuolinen tulee talviryhmää täyttämään. Meillä onkin sitten treenit vaan jokatoinen viikko, mutta hankin tietenkin heti vuokkoset areenalle vapaatreenikortin kun ne tulivat jakoon joten varmasti päästään muutama kerta viikossa treenailemaan jotain pientä. Innolla kyllä odotan talvitreenejä, onneksi saadaan jatkaa meidän huippukouluttajan opeissa! :)

Treenien lopuksi Iisi kävi 4 kertaa juoksemassa putkeen että saatiin Dustylta ylijääneet kissanruuat käytettyä. Voi sitä pikkusilakan intoa - se on vaan niin super! Ja menee niin kovaa että ihan alkaa huimaamaan! Hieno pieni ♥

1 kommentti:

  1. http://jessenelama.blogspot.fi/2013/10/tunnustus.html

    tunnustus teille :)

    VastaaPoista