torstai 3. lokakuuta 2013

Lenkkeilyä ja treeni-intoa!


Ihanat näkymät meidän parvekkeelta, voisin istuskella tuolla ihailemassa noita puiden värejä vaikka kuinka monta tuntia :)

Ihana syksy! Mä niin tykkään syksystä, kaikista ihanista väreistä ja kirpakasta ilmasta! Tuntuu ihan kun olisi yhtäkkiä saanut ihan hirmusesti energiaa jostain :)

Ollaan viimeaikoina lenkkeilty jopa meidän mittapuulla paljon. Jotenkin on niin kiva lenkkeillä kun luonto on kauneimmillaan ja ilmakin semmonen ettei ole ihan läkähdyttävän kuuma eikä tarvitse palellakkaan. Koirat ovat kyllä erittäin tyytyväisiä tilanteeseen, ne varmasti ulkoilisivat vielä enemmänkin mutta ikävä kyllä työt ja muut menot vähän rajoittavat koirien kanssa vietettyä aikaa.
Viime lauantaina lenkkeiltiin Pilvijärvellä Terhin, Millan ja Meten sekä Kristan ja Hilman kanssa....pituutta lenkille kertyi yhteensä 13km ja oi että miten koirat nauttivat kun pääsivät ihan kunnon lenkille :) Oli myös tosi kiva pitkästä aikaa nähdä gööttikavereita.
Huomenna lähdetään taas lenkkeilemään Janeten, Femman ja Fiiliksen kanssa. Pitää pitää peukut pystyssä että Iisi tälläkertaa osaa käyttäytyä eikä mitään turhaan ala rähisemään Femman kanssa! Sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä porvooseen lenkkeilemään taas samalla porukalla kun millä oltiin pilvijärvellä, tälläkertaa tosin lenkille olisi tulossa pituutta 20km....huhhuh, katotaan miten omistajalla kunto kestää :P

Vasemmalta oikealle; Dusty, Iisi, Hilma, Milla ja Mette :) Kuva: Krista Kumpulainen
Näin syksyn tultua on myös ihan uudenlainen treeni-into nostanut päätään! Tiistaina oli myös ensimmäiset ohjatut hallitreenit :) Meidän kouluttaja oli suunnitellut oikein mukavan radan meille ja saatiin taas tehtyä tosi kivoja pätkiä. Otettiin tälläkertaa taas lelupalkalla pitkästä aikaa ja ihan kivasti se vieläkin toimi, tosin huomattavasti enemmän Dusty kävi mun jalkoihin kiinni eikä motivaatio ollut läheskään niin hyvä kun kissanruualla mentäessä, elikkä jatkanemme siis kissanruuan syömistä treeneissä ;) Tosi hienosti Dusty kuitenkin jaksoi keskittyä siihen mitä tehtiin!

Tiistain ohjattujen rata näytti suunnilleen tältä.
Tällä viikolla alkoi myös vapaatreenikausi meidän hallilla! Siispä eilen ajeltiin myös hallille tekemään pienet treenit. Iisi treenaili vähän takaakiertoja, jotka alkavat jo sujua tosi kivasti! Isoa eroakaan ei ole oikean ja vasempaan puoleen - jee :) Tämän jälkeen Iisi treenasi vielä putki-hyppy-putki pätkää joka sekin sujui ilman ongelmia silakkaiselta. Dusty treenasi keppejä jotka alkavat jo olemaan tosi kivan näköiset nekin, on ollut ilo huomata että kun ennen keppejä ottaa esteen tai muutaman alle niin kepeille tulee vaan entistä enemmän vauhtia ja intoa. Pitääpä yrittää saada joku kuvaamaan tässä joku päivä ;)


Käytiin eilen myös porvoossa pienellä reissulla - nimittäin hakemassa hienot BOTin verkkoloimet molemmille tytöille! Vähän epäilin että mitähän neidit moisista meinaavat, mutta eipä ne olleet moksiskaan kun hallilla säätelin loimia koirien päälle. Matkalla tarttui myös mukaan molemmille omat kevythäkit, kun olen ajatellut että niiden raahaaminen treeneihin mukaan ei olisi niin vaivalloista kun metallihäkkien raahaaminen....noh, Iisi ehti hallilla olla 5min uudessa häkissään ja siihen oli revitty reikä kattoon. kerpeleen silakka! Ihan vielä en ajatellut tuon suhteen luovuttaa - kyllä se nyt saa opetella siellä kevythäkissä olemistakin....saas nähdä miten meidän käy :)

Silakan puuhastelutuokion lopputulosOllaan myös tässä saatu tämmönen kiva tunnustus Jessen ja Nellin blogista! Suurkiitos tästä, olemme otettuja! :)

1. Kiitä antajaa/antajia, linkaa hänen/heidän blogi/-t
2. Valitse viisi blogia,(joilla alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin
Meiltä tunnustus jatkaa matkaansa seuraaviin blogeihin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti