sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pakkasukko tuli kylään

Nyt sitä on meillä täällä vantaallakin, nimittäin lunta! Molemmat neidit ovat kovin innoissaan lumesta, tosin ihan niin totaalista sekoamista kun odotin ei ainakaan vielä ole tapahtunut. Ehkäpä se tulee sitten kun tuota valkoista ihmeainetta tulee vähän enemmän :)
Tuntuu vähän tyhmältä kirjoitella blogiin mitään kun mitään ei oikeastaan ole tapahtunut. Muutettiin viikko sitten (jee nyt ollaan onnellisia rivitalo-asukkaita!), ja kulunut viikko on lähinnä kulunut uuteen asuntoon asettuessa ja vauvan tuloon valmistautuessa. Koirat eivät olleet moksiskaan muutosta, tosin Dustyllehan tämä uusi asuinpaikka on tuttua kun Dusty on täällä ensimmäiset 2½v elämästään asunut. Alla muutama kuva viikon varrelta, joudutte nyt taas vaihteeksi kärsimään iphone-laadusta :)

Varsinkin Iisistä on kuoriutunut oikein himosaunoja nyt kun on oma sauna :) Dustykin viihtyy kyllä saunassa jonkin aikaa mutta pysyttelee alalauteilla ja lähtee pois aika nopeasti kun lämpötila nousee.


Kovin rankkaa tämä muuttaminen tuumaa tytöt :)

Iisi auttaa ystävällisesti testaamaan vauvan turvakaukaloa


Ennen muuttoa käytiin ojangossa vielä treenaamassa, Dusty teki keppejä ja Iisi pientä radanpätkää. Kovin tyytyväinen olen molempien suorituksiin - mitä nyt ohjaajalla alkaa olemaan jo vähän vaikeuksia pysyä perässä. Nyt taitaa treenaamiset jäädä tauolle hetkeksi sillä itselläni alkaa liikkuminen olemaan jo senverran hankalaa. Kattellaan uusiksi sitten kun olen jakautunut :) Tokoryhmä-paikkoja hain myös molemmille keväälle, saas nähdä päästäänkö!


1 kommentti: