lauantai 28. joulukuuta 2013

Jotakin uutta

Viime päivityksestä on taas kulunut vähän turhankin pitkään, pahoittelut siitä! Meidän elämä on aikalailla mullistunut ja muuttunut tässä parin viikon aikana, sillä tasan 2 viikkoa sitten meille syntyi uusi perheenjäsen - tälläkertaa semmonen karvaton versio :) Koirat ovat ottaneet uuden tulokkaan vastaan oikein hyvin, etukäteen pohdiskelin että molemmat tulevat kyllä suhtautumaan vauvaan hyvin mutta vähän jännitti että malttaako Dusty jättää vauvaa rauhaan olleenkaan, se kun tunnetusti rakastaa pikkulapsia yli kaiken ja menee ihan sekasin jos pikkulapsia on lähistöllä. Kuinka ollakkaan niin se onkin ollut Iisi joka on ollut paljon tarkempi vauvasta! Pikkusilakka olisi kovin innokas hoitamaan vauvaa ja kokoajan pitäisi päästä viereen makoilemaan, jos joku ottaa vauvan syliin niin silloin on pieni harmaa heti vieressä vahtimassa että mitäs nyt tehdään.

Joulu vietettiin ensimmäistä kertaa ihan vaan kotona löhöillen koko joulupyhien ajan. Valkoista joulua ei täällä etelässä vietetty vaan lämpötila on kokoajan ollut noin +5*C tietämillä ja vettä tulee kun saavista kaatamalla. Ollaan parhaamme yritetty että oltaisiin päästy lenkkeilemään mahdollisimman paljon, mutta kovin lyhyiksi ovat meidän lenkit jääneet lähinnä tuon sään takia. Kuka hullu nyt tuommoisessa säässä viihtyisi....Paitsi Iisi tietty :)


Treenit on myös olleet nyt tauolla, ja pysyvätkin vielä tauolla varmaan pari viikkoa. Ollaan taas vaihteeksi autottomana joten vapaatreenaamaan ei päästä, enkä itse pysty vielä vauvaa jättämään kovin pitkäksi aikaa yksin joten taidetaan vielä ensi treenit skipata.Me toivotetaan oikein menestyksellistä vuotta 2014 ja pidetään peukkuja ettei ihmiset kovin innostuis niitä ilotulituksia ampumaan ennenkun se on sallittua, niin ei tarvis paukkuarkojen koirien pelätä montaa päivää putkeen. Palaillaan kuulumisien kera ensi vuoden puolella kun vähän tämä arki tästä tasoittuu :)


4 kommenttia:

 1. Hih toi eka kuva on niin söpö!
  Hauska kuulla, että Iisi on ottanut hoitajan roolin:D
  Fiilis myös ei pahemmin huonosta säästä välitä, mutta minä ja Femma kyllä:D

  VastaaPoista
 2. Aaw ihana Iisi! Voi olla, että tuun "vasta" helmikuun tienoilla seuraavan kerran Vantaalle, pitää koittaa näkyillä sillon :)

  VastaaPoista
 3. Se onkin hyvä jos on lisäkäsiä - tai siis tassuja - lastenhoidossa. ;) Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista