perjantai 14. maaliskuuta 2014

Iloa ja surua

Fiilis, Fiilis, Dusty ja Iisi     © Riitta Kekkonen
Vähän aikaa sitten ajeltiin taas pitkästä aikaa nummelaan treffaamaan Janettea, Femmaa ja Fiilistä. Tälläkertaa mukana myös Riitta Fiiliksen kanssa joten menossa mukana oli kaksinverroin Fiilistä ;) Koirilla oli oikein hauskaa, Iisi otti taas "pikku-Fiiliksen" silmätikukseen ja kovasti yritti rääkätä pentua minkä kerkesi....huoh. Ei onneksi Fiilis näyttänyt kovin ottavan itseensä moisesta silakka-hyökkäyksestä :) Vauhtia ja vaarallisia tilanteita - noh, ainakin ensimmäiseksimainittua - riitti, kuvat kertokoot enemmän. Allaolevat kuvat © Janette Korpisalo.
Tänään avattiin "rantakausi" koirien kanssa, ei, ei me sentään luonnonvesissä vielä polskuteltu - vaan suunnattiin Vilin ja Jutin seuraksi Helsingin koirauimalan lämpimään altaaseen. Uusi paikka minulle mutta osoittautui oikein mukavaksi paikaksi, varmasti mennään uudelleenkin! Dusty pääsi ensimmäisenä uimaan, sen ensimmäinen uintikierros oli aikamoista räpiköintiä mutta sen jälkeen uiminen sujui jo oikein mallikkaasti. Aivan älyttömän paljon kehittynyt Dusty uimisessa sen jälkeen kun se viimekesänä on alkanut uimaan luonnonvesissä Iisin perässä! Iisiä piti vähän auttaa alkuun että tajusi/uskalsi mennä altaaseen mutta loppuajasta Iisi uikin jo mallikkaasti itse heeleripoikien ihanan lättänän vesilelun perässä! Silakka-paralla ei yhtään omia uimaleluja ole, siispä suuntaamme uima-lelu ostoksille heti kun niitä tulee taas enemmän myyntiin....pitäähän nyt lapsella leluja olla :)


Loppuun vielä semmoinen surullinen uutinen, että meidän rakas Emma-mummo siirtyi sateenkaarisillalle 10.03.2014 14v10kk iässä. Aika virkeä mummo oli loppuun asti mutta parina viimeisenä viikkona mummon kunto romahti, ja lopulta mummo lenkiltä tullessaan romahti eteisen lattialle eikä halunnut liikkua siitä enää minnekkään. Silloin äitini päätti että on aika päästää rakas ystävämme sateenkaarisillalle. Emma oli meidän perheen ensimmäinen göötti, niin suuri ja mahtava persoona. 7 vuotta ehdittiin yhteistä taivalta kulkea tämän ihanan koiravanhuksen kanssa, ja paljon opittiin sillä tiellä. Lepää rauhassa rakas Emma ♥

Nyt olen vapaa ja mukana tuulen
saan kulkea rajoilla ajattomuuden.
Olen kimallus tähden, olen pilven lento,
olen kasteisen aamun pisara hento.
En ole poissa vaan luoksenne saavun
mukana jokaisen nousevan aamun.
Ja jokaisen tummuvan illan myötä
toivotan teille hyvää yötä.
1 kommentti:

  1. Voi Emmaa:( Osanotot tätäkin kautta!
    Hehheh silakkahyökkäys:D Fiilis on tottunut repimiseen, se kun saa nenillensä usein Femmalta ja äidin harjiksilta:D

    VastaaPoista