maanantai 24. maaliskuuta 2014

Minilomalla keskisuomessa

Lenkkimaisemat ♥

Perjantaina pakattiin auto täpötäyteen ja käännettiin auton nokka kohti muuramea tarkoituksena osallistua korpilammen ryhmänäyttelyyn sunnuntaina. Matka meni oikein hyvin, eikä edes eksytty kun vaan kerran :) Yövyttiin serkkujeni luona, ja vähän jännitti että mitä tytöt tuumaavat kun serkuilla on villispoika....Dusty kun tunnetusti on aika äkänen uroksia kohtaan. Hyvin kuitenkin meni eikä Dusty syönyt Sasu-villistä koko reissun aikana ;) Iisi sen sijan kerran vähän kovempaa ärähti Sasulle, mutta tämän jälkeen Sasu ymmärsi pysyä poissa Iisin tieltä. Perjantai meni lähinnä tavaroita roudatessa, kerran ehdittiin jäälle kävelemään vielä ja sitten pitikin jo painua pehkuihin kun alkoi silmäluomet sen verran painaa.


Lauantaina ulkoiltiinkin oikein urakalla! Saatiin nauttia ihanasta aurinkoisesta säästä ja suunnattiin taas jäälle. Siellä tulikin vietettyä tovi jos toinenkin. Pilkkijän jättämä pieni ahvenkin löytyi, koirat ihmettelivät sitä kovin mutta antoivat onneksi kuolleen kalan olla. Muutaman ulkoilukerran jälkeen olikin aika väsyneitä koiria.


Sunnuntaina suunnattiin sitten auton nokka kohti korpilahtea, ryhmikseen oli ilmottautunut 8 gööttiä. Paikanpäällä selvisi että kaikki olivat narttuja. Tuomarina gööteillä oli Paula Heikkinen-Lehkonen. Mitään sen suurempaa menestystä ei tälläkertaa tullut, mutta molemmat koirat käyttäytyivät ja esiintyivät todella kivasti ja sehän se tärkein juttu on ♥ Iisille junnuissa EH4 ja Dustylle valioissa ERI1. Alla arvostelut.

"vielä kovin pentumainen pienehkö narttu. tekee todellista ikäänsä nuoremman vaikutelman. hieman kevyt luusto. lyhyt pää. tummat silmät. hyvät korvat. pitkä kaula. lyhyt olkavarsi.rintakehä kaipaa vielä syvyyttä ja eturinta täytettä. lyhyt sääriluu. selän päälle kaartuva täysmittainen häntä. karva on tänään kovin lyhyttä ja sileää. reipas käytös." EH4


"Hieman kevyt kokoaisuus. turhan hoikassa kunnossa. hyvät mittasuhteet. hieman lyhyt pää. pyöreät silmtä. erinomainen ryhti ja ylälinja. lyhyt olkavarsi. suorat eturaajat. eturinta saisi olla täyteläisempi. hyvät takakulmaukset. täysmittainen selän päälle kaartuva häntä. hyvä karva. erittäin terhakas ja jäntevä mutta massaa pitäisi olla enemmän." ERI1


Kovin olivat koirien näköiset arvostelutkin, Iisin kanssa jäädään siis kotiin kasvamaan ja kattellaan uudestaan savo showssa. Dusty nyt ei oikeastaan mitään tarvitsisi suomesta kun se on jo valio, joten Dusty oli ikäänkun vaan "täytteenä tuolla". Tuosta "turhan hoikassa kunnossa" kommentista olen kyllä tässäkohtaa eri mieltä, toki nuo mun molemmat koirat ovat hoikassa ja sporttisessa kunnossa mutta liian hoikkia eivät kyllä kumpikaan todellakaan ole. Enkä niitä tule lihottamaan semmosiksi hirveiksi tasapaksuiksi pötköiksi vaikka kuka niin käskiksi ;)


Kaikenkaikkiaan kovin onnistunut reissu, ihanat lenkkimaisemat, kivat näyttelytulokset ja hyvin käyttäytyvät koirat. Kotiin palattiin kovin onnellisina, levänneinä mutta myös pienellä reissu-väsymyksellä höystettynä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti