sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tehis Cup 04.03

Käytiinpäs sitten juoksentelemassa muutamat radat vuokkoset areenalla jossa HSKHn tehisryhmä järjesti tehis cupin. Otin molemmille tytöille pari starttia mölliradalle ja sen lisäksi käytiin vielä putkirallailemassa molempien kanssa...meinas siinä ittelleni tulla ihan hiki!

Tämä oli Iisin agility-uran korkkaus, enkä voisi olla tyytyväisempi! Jonkun toisen mielestä Iisin radat olisivat ehkä olleet ihan katastrofi, mutta me lähdettiin vaan hakemaan kisakokemusta ja hyvää fiilistä ja sitä saatiinkin - ei niinkään väliä sillä että menikö radat puhtaasti vai eivät :)

Dustyn radat olivat tosi noh...Dustymaisia...tommosta kivaa sunnuntaiurheilua :D Hyvä fiilis jäi ja varsinkin ekalla radalla vauhti oli tosi kiva! Tuossa putkea edeltäneellä hypyllä sanoin hieman liian rumasti arvon neidille kun oli a'lle karkaamassa ja siitäkös neiti loukkaantui.

Putkiralleja ei tälläkertaa ole videolla, aika väsynyttä oli kyllä meno jo 5h hallissaolon jälkeen mutta hauska kokemus oli. :)

Nyt tää odottaa entistä suuremmalla innolla seuraavia agitreenejä Iisin kanssa....ja viikon päästä meillä on myös 2x2 keppikurssin eka koirakerta! Jee, kaikkea kivaa odotettavaa :)


2 kommenttia:

  1. Toi Dustyn menohan näyttää musta tosi kivalta. :) Siis siihen nähden, mitä sä oot siitä kirjoitellut. Se selvästi lamaantui tossa epäonnistumisesta, jonka jälkeen sitten vähän kaikki meni mönkään (ts ei varmaan kannata sanoa sille kovin rumasti ja olla vaan et oho, no olitpa hassu, mennäänpä tänne sitten). Ennen sitä se oli hirmu hieno! :-)

    VastaaPoista
  2. Joo, Dustylla oli yllättävän hyvä meno päällä tuolla :) Yritän aina sanoa sille mahdollisimman kiltisti ettei se vetäis mitään pallokasveja nenäänsä, tuossakin sanoin vaan että "ä-ä" mutta oli neidin mieleen ilmeisesti väärä äänensävy tms :P

    VastaaPoista