sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ai mikä päivitystauko?



Sirkuskoirailua jyväskylän asemalla
© Viivi Saarikko

Nyt mulla on oikeesti hyvä syy näin pitkään päivitystaukoon! No okei, myönnän että ensin en ihan laiskuuttani jaksanut mitään päivitellä...ja sitten meni kone rikki, eikä tämä vieläkään kunnolla toimi mutta yritetäänpäs nyt vähän edes päivitellä meidän tekemisiä ;)

Niin mitäs meille sitten oikein kuuluu? Ensinnäkin ollaan viimeaikoina aika ahkerasti treenailtu, tuntuu siltä kun Dustylle olisi viimeinkin välähtänyt lamppu pään päälle, ja sille olisi tullut semmonen ahaa elämys siitä kuinka kivaa agility oikeastaan onkaan. Vauhtia on tullut lisää aivan järjettömästi, enkä meinaa aina pysyä pikkuneidin perässäkään, D irtoaa nykyään myös paljon paremmin ja estevarmuutta on tullut myös tosi paljon lisää. Arvatkaa vaan onko mulle noussut hirmuinen kisainto! Tekis niin mieli käydä edes jossain epiksissä mölliluokassa kokeilemassa toimiiko ollenkaan...hyvää kisakokemustahan siitä vaan saisi...hmm, pitää kattella :)
Pienoinen tokokärpänenkin on taas purrut, nyt kun vaan pääsisi treenailemaan jonkun kanssa, joka oikeesti tietää mitä tekee. Yksinäni en uskalla ruveta mitään uutta treenailemaan kun mulla ei minkäänlaista kokemusta oo minkään liikkeiden opettamisesta, niin en halua mennä pilaamaan mitään.

16.10 käytiin hyvinkäällä mätsäröimässä. Mukaan lähtivät Donna ja Dusty, ja seuraneiteinä Linda ja Ruu sekä Linnea ja Tryffel :) Löydettiin paikanpäälle onneksi helposti, ja oltiin ajoissakin paikanpäällä. Kehässä Dusty esiintyi tosi upeasti ja sai punaisen. Punaisten kehässä Das ei enään jaksanut keskittyä vaan alkoi vetämään sitä iänikuista maahan-seiso-maahan-seiso rumbaansa...hieman kyllä ärsyttää kun neiti ei enää lopussa jaksa keskittyä :/ Kuitenkin, tuomari kehui kovasti ja sanoi että oli kova valinta ykkösen ja Dustyn välillä. Erittäin ylpeä olen pienestä, treeniä lähdettiin hakemaan ja tosi hyvää treeniä saatiinkin. Eikä kyllä yhtään haittaa että hävittiin voittajalle sillä pienten punaisten voittajahan oli Nean Lassi-käppänä. Onnea sinne voitosta! :) Donna esiintyi samalla lailla kun aina ja voitti isot aikuiset ollen PUN1 ja lopulta vielä BIS1. Linda kävi myös Donnan kanssa JH-kehässä ollen JH4 jollen nyt ihan väärin muista, onnea! Onneksi poikaystäväni lähti tuonne mukaan, ei muuten varmaan ikinä oltais saatu raahattua kaikkea sitä tavaraa takaisin vantaalle! Kiitos seurasta kaikille, oli oikein mukava päivä! :) Allaolevat kuvat aukeavat isommiksi niitä klikkaamalla, kuvien copyt Linnea Skogberg. Kiitos Linnea taas kuvista!





 30.10 käytiin taas näiden puudelineitien kanssa mätsäröimässä, tälläkertaa purina-areenalla. Dusty pienissä aikuisissa ja Donna isoissa kun x-roduille ei omaa kehää ollut. Das esiintyi oikein hienosti ja sai sinisen nauhan, sinisten kehässä päästiin vielä 8 parhaan joukkoon mutta sitten pudottiin. Erittäin tyytyväinen olen kuitenkin pikkuneidin esiintymiseen, ihmeen hyvin se jaksoi loppuun asti :) Donna esiintyi tottuneeseen tapaan, sai tälläkertaa sinisen nauhan ja oli SIN3 :)

Dusty pöydällä
Donna kehässä

Niin ja käytiinhän me ihan virallisestikkin mittauttamassa kauneutemme, tälläkertaa ei ihan vaan oltu tuomarin makuun ;) Käytiin siis jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä pyörähtämässä 19-20.11. Matkaan lähdettiin junalla, minä, poikaystäväni ja pieni Dustylainen. Lauantaina matka meni hyvin, ja junan eläinvaunu olikin melkein tyhjä. Dusty jaksoi hienosti reilu 3h junamatkan, nukkui lattialla ja välillä ihmetteli menoa. Oltiin jyväskylän paviljongissa erittäin hyvissä ajoin, oltiin nimittäin paikanpäällä jo 2½h ennenkun kehä alkoi...ja meidän kehä tietysti olikin sitten 2h myöhässä joten odottelemista tulikin aika paljon.
Kun viimein päästiin kehään Dusty esiitnyi hienosti, vähän rauhaton neiti oli mutta se voi johtua odottelusta. Tyytyväinen olen meidän näyttelypäivään :) Tätä mieltä oli tuomarimme Veli-Pekka Kumpumäki pikkkuneiti Maasulaisesta

"Hyvin narttumainen, hyvät mittasuhteet. Hyväilmeinen pää, sopiva luusto - ikäisekseen riittävä runko. Kovin lyhyt rintakehä ja pitkä lanne. Pyöristynyt ylälinja sekä seistessä että liikkeessä. Luisu lantio. Hyvälaatuinen tiivis karvapeite. Esiintyy hyvin ja takaliikkeet liikkeessä rungon alla" NUO-H


Dusty 19kk, © Viivi Saarikko
Kehän jälkeen jäätiin vielä vähäksi aikaa moikkailemaan kavereita, joita mun on jo pitkään pitänyt nähdä. Kaikkia en ehtinyt edes moikkaamaan mikä harmittaa kovasti...Ehkä sitten messarissa :) Näyttelyn jälkeen suunnattiin muurameen serkuilleni yöksi. Siellä meitä odotti Sasu-villis joka onneksi otti Dustyn hyvin vastaan. Kiitoksia vieraanvaraisuudesta serkuilleni, oli oikein mukava majapaikka meillä!
© Viivi Saarikko
Sunnuntaina kehä olikin sitten heti aamusta, ja arvatkaa vaan oltiinko tälläkertaa sitten myöhässä. Ehdittiin kun ehdittiin kuitenkin kehään ja tälläkertaa oltiinkin sitten enemmän tuomarin makuun. Das esiintyi taas tosi hienosti. Näin lausui Marjatta Pylvänäinen-Suorsa Dustysta


"Hyvän kokoinen, riittääluustoinen mittasuhteiltaan lyhyehkö narttu. Kevytpiirteinen pää. Hyvät korvat ja silmät. Kapea kuono. Hyvä kaula. Ylälinja saisi olla suorempi, runko vielä matala. Leveä eturinta. Niukasti kulmautunut edestä ja takaa. Leveät löysät etuliikkeet. Liikkeessä hieman takakorkea. Hyvä karvanlaatu." NUO-EH


Oli mukava nähdä tuttuja pitkästä aikaa, Eetu-iskää, Mona-siskoa ja Kalle-veljeä :) Toivottavasti törmäillään taas pian!

Junamatkalaiset, mun murut <3
Junamatka kotiin ei sujunutkaan ihan yhtä sujuvasti kun tulomatka: meille myytiin viimeset lemmikkivaunun paikat ja tunnelma oli sen mukainen. Pienessä IC2-junan lemmikkivaunussa 8 koiraa ja kissa...Koirat tulivat kyllä ihmeen hyvin toimeen kunnes sitten tampereelta kyytiin tuli joku vinttikoira. Dusty pörisi vinttarille aina kun se meni vähänkään Dustyn lähelle...ihme pieni pörinäotus. Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut reissu :) Seuraavana onkin sitten messari joka on jo viikon päästä, hui! Saas nähdä mitä siellä tykätään meidän neidistä

Enempää en oikein keksi tarinoitavaksi...noin yleisesti ollaan sitten lenkkeilty kavereiden kanssa, ja vaan löhöilty kotona. Itselläni on nyt koeviikko joten voisi ottaa itseään niskasta kiinni ja treenailla vähän enemmänkin neitiläisen kanssa. Toivottavasti seuraavaan postaukseen ei mene yhtä pitkään ;)


1 kommentti:

  1. Jeeee, vihdoin päivityksiä! :D Te ootte kyllä ehtineet tekemään aika paljon kaikkea! :D

    Kantsii kyllä mennä johonkin möllikisoihin, kuten itsekin sanoit niin hyvää kokemustahan se vaan on. ;) Ja toi teidän Jyväskylän reissu oli näköjään aikamoinen seikkailu, mut noinhan se just menee että silloin kun on ajoissa niin kehä on taatusti törkeen myöhässä ja sitkun ei ole ajoissa, niin ei kehäkään voi olla myöhässä... :D Onneksi kuitenkin ehditte molempina päivinä kehään ja ihan hyvinhän nuo näyttelyt teillä meni! :)

    VastaaPoista