sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Sitä sun tätä

Nyt pitäisi taas kommentointi-mahdollisuudenkin olla toiminnassa, en tiedä minkä takia se ei noissa kahdessa viime postauksessa ole toiminut, varmaankin jokin bloggerin bugi.

Jos vaikka alottaisi tämän päivityksen viime agitreeneistä, Maas oli taas niiin heeno! :) Oltaisiin tehty nollarata jos radalla ei olisi ollut pussia hidastamassa  menoa. Ei enää edes tunnu niin kaukaiselta ajatukselta lähteä kisoihinkaan...kunhan vaan saataisiin ne kepit ja pussi kuntoon! Eipä tuntuisi kovin tyhmältä ajatukselta ostaa vapaatreenikorttia vuokkkoset-areenalle, harmi vaan että se on vähän turhan kallis opiskelijan lompakolle...
Vieressä vielä tiistain treenien ratapiirros, aukeaa isommaksi klikkaamalla.

Muuten meillä on taas vietetty hiljaiseloa, itse olin hirveässä flunssassa joten koirat ovat aikapaljon joutuneet tylsistymään kotona. Dustysta sen jo huomaakin, fiksuna neitinä Maasulainen keksii omaa kivaa tekemistä joka ei kyllä aina omistajan mielestä kovin mukavaa ole. Onneksi ei ole mitään isompaa tuhonnut. Mummelillakin tuntuu olevan vähän extra-energiaa, oli tässä yksi päivä pistänyt kämpän uuteen uskoon kun oltiin tallilla.

Emma 13v, tylsää yksinollessa=?


Flunssasta toivuttuani lähdettiin heti Dustyn kanssa rajasaareen käymään, oli ihanaa päästä jäälle kävelemään :) Ketään tosi kivaa leikkikaveria Dusty ei löytänyt mutta kävi se energian purkaminen yksinkin (ja Niken kanssa ;)) ja bussissa kotimatkalla oli hyvinkin väsynyt pikkuneiti. Käytiin myös pitkästä aikaa koirametsässä Terhin & Millan ja Meten sekä Katjan & Elsan kanssa - siellä Dusty riehui aika paljon Elsan kanssa. Jossainvaiheessa tytöille tuli pientä kärhämää mutta se saatiin nopeasti sovittua ja leikit jatkui.

En oikein keksi mitään muuta tarinoitavaa tähän nyt. Uuden tosi hienon otsikkokuvan olemme saaneet, siitä isot kiitokset Veeralle!

2 kommenttia: