keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Tästä kesä voi alkaa

Blogi on taas vietellyt ihan liian pitkään hiljaiseloa mutta täällä ollaan! Kesä on lähtenyt kivasti käyntiin, agilityssä ollaan korkattu ulkokausi ja käyty jo yhdet epiksetkin. Uimakausi on myös aloitettu, ja ollaankin tässä reilu viikon aikana käyty melkein joka päivä uiskentelemasssa, kavereita unohtamatta tietenkään eli kavereiden kanssa on käyty riehumassa myös harva se päivä ja meillä olikin Iisin hyvä kaveri, Indy-bordercollie melkein viikon hoidossa kun Indyn kotiväki lomaili lontoossa! Vauhtia ei ainakaan kaksikolta puuttunut ja Iisi onkin ollut tänään aika rauhallinen Indyn lähdettyä omaan kotiin.

Nyt kun ei Iisille kesäpentuja tulekkaan niin olis hirveesti kaikkea kivaa suunnitteilla, katsotaan kuinka paljon ehditään totetuttamaan kun tämä oma pyöristyvä vatsani hieman hidastaa menoa mutta kesäkuussa olis taas perinteisesti vuorossa roturace jossa molemmat neidit edustavat gööttijoukkueissa. Heinäkuussa olis tarkoitus tehdä perinteinen Oulun reissu, ja elokuussa olis gööttileiriäkin tarjolla. Tuo gööttileiri houkuttelis kyllä ihan hirmuisesti mutta saas nähdä jääkö se sitten kuitenkin välistä kun oma laskettu aikani on senverran lähellä leirin ajankohtaa.

Treenit 13.05.2015
Agilitytreenit on lähteneet tosi kivasti käyntiin, päästiin taas kesäksi oman kouluttajamme ryhmään eikä voitais tyytyväisempiä olla. Nyt kesällä olis tarkotus saada kepit kuntoon, ja kontaktit, tuo ikuinen treeniaihe olis myös treenilistalla. Keskitytään Iisin kanssa myös sivuttaisiin hyppyihin mitkä tuppaa olemaan Iisille vähän hankalia. Iisi on kehittynyt kyllä viimevuodesta ihan hurjasti, ja on kyllä ohjaajalla opettelemista kun tuo on niin erilainen ohjattava kun mitä Dusty on, ihan tosissaan saa kyllä pistää töppöstä toisen eteen.

18.05 käytiin epistelemässä oman seuran tehiscupissa. Juoksin molempien koirien kanssa mölleissä pari rataa, ja noin yleisesti tosi kivaa menoa vaikkei ihan puhtaita ratoja ollutkaan. Iisille toiselta radalta 15 ja toiselta 20, muutamista kielloista kun ei ohjaaja osannut ohjata tarpeeksi hyvin :D Supertyytyväinen olena siihen että Iisi pysyi lähdössä vaikka meinasi toisella radalla vähän lähteä haahuilemaan, tuo lähdössä pysyminen kun on ollut meillä aikamoinen ongelma. Ilmeisesti alkaa treeni vihdoin tuottamaan tulosta. Möllien rata oli kivasti hyppyrata. Huomenna olis kans tarkotus mennä epistelemään, tosin nyt taidan ilmoittaa Iisin supermölleihin kun mölliradalla on kontaktitkin. Iisin radoista tuli harmikseni vaan toinen rata videolle, tässä ehti jo vauhti vähän hiipumaan ja piti jäädä syömään makkaranpaloja viimeisen hypyn edestä mutta tältäkin radalta jäi kyllä oikein kiva fiilis! :) 
Meillä on kone senverran rikki etten saa mitään kuvia koneelle joten saatte nyt nauttia kännykkäkuvista ja videoista. Olen nyt ihan innostunut ottamaan videoita vähän milloin mistäkin, joten niitä on paljon. Tätä myöten toivotellaan kaikille oikein mukavaa kesänalkua, alla vielä Iisi kesän lempipuuhassaan...uimassa! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti