lauantai 14. tammikuuta 2012

Toko-otus

Eiliset tokotreenit meni kyllä ihan yli odotusten, neiti toimi niin hienosti...Pakko myöntää että nyt on kyllä pieni (tai vähän isompikin ;)) tokokärpänen purrut!

Aluksi otettiin seuraamisen käännöksiä vasemmalle, neiti tajusi hienosti idean ja alkoi jo loppujenlopuksi itse tarjoamaan sitä.

Seuraavaksi otettiin liikkeestä maahanmenoa, eka kerta meille. Ensin jouduin käyttämään aika paljonkin käsiapuja, mutta jo parin toiston jälkeen Das taisi tajuta idean. Saatiin loppujenlopuksi tehtyä toistoja pelkän käskyn kanssa ja ihan pienellä käsiavulla, eiköhän se siitä lähde edistymään ;)

Lopuksi otettiin vielä puolikas (1min) kokeenomainen paikkamakuu ja sanonpahan vaan että VAU! Das ei ikinä ole tehnyt paikkamakuuta niin että muut koirat makaavat noin lähellä, mutta ei se vaan lähtenyt minnekkään. Kävin puolessavälissä palkkaamassa kun ei vielä olla minuutin pitusta tehty ilman palkkaa mutta kyllä sekin varmaan kohta sujuu :)

Hyviä vinkkejä taas saatiin, lähinnä tuohon paikkamakuuseen. Dusty kun on kouluttajan mukaan ehkä vähän liiankin terhakka, kun se tuijottaa minua kokoajan semmosella "noniin, sano nyt jotain, sano nyt...teen ihan mitä vaan kunhan vaan nyt sanot että mitä tehdään!"-ilmeellä...pikku maasulainen ♥ Jos jollain on tähän jotain vinkkejä miten saisin tuon ehkä vähän rauhallisemman oloisena olemaan niin otetaan mielellämme vastaan!

Loppuun vielä tänpäiväisiä lumi-kuvia :)
Dusty 21kk ♥

6 kommenttia:

 1. Hah, meillä Lara on just samanlainen, kun saa toko-moodin päälle nii kiipeäis vaikka perse erellä puuhun! :D Mistä seuraa tietysti haukkumista heti, jos neiti jää toimeettomaksi.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, viimesessä Dusty on niin hieno! Missä ajassa siitäki pikkupennusta on ehtinyt tulla ihan aikuinen :D Mistä tuliki mieleen, että ties millon viimeks ollaan nähty. Ollaan puhuttu Riitan kans et käytäis joku päivä Haltialassa, lähtekää mukaan? :)

  VastaaPoista
 3. Roosa/ Älä vaan, jotenkin hirveetä miettiä et kohta sen pitäis jo saada omia vauvoja ku toinen on vielä itekkin niin vauva! :D Joo, ehottomasti lähetään jos ei oo muuta ;) Ootteko jo päivää miettiny? Voisin kokeilla jos autolla pääsisin :D

  VastaaPoista
 4. Hui tosiaan! Ei me olla, mut ehkä vois vähä kurkistaa kalentereihi ja kattoo jos saatais joku vaik viikonloppupäivä et kaikille sopis. :) Noni, loistavaa! Jos vaikka sitten multa hyytyy kaara, niin tiedän kuka ryhtyy vara(ralli)kuskiksi.. ;)

  VastaaPoista
 5. Haha, nooh...meidän auto kyllä mutta mä en ihan vielä kuskiks pääse... :D Mutta sen takia on poikaystävät keksitty ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania noi kuvat! Varsinkin noi kaksi missä on molemmat koirat! :)

  Mä en osaa antaa paikallamakuuseen mitään neuvoja, kun mulla on ihan sama tilanne eli molemmat koirat on silleen "joko-saa-lähtee-joko-saa-lähtee-joko-saa-lähtee" -olotilassa. :D

  VastaaPoista