lauantai 21. tammikuuta 2012

Turku KV

Ensin tuli mutkia matkaan kun ei saatukkaan autoa lainaan, sitten melkein jo luovuin toivosta että oltais ollenkaan päästy lähtemään mutta parin textarin ja soittelun kautta sain kun sainkin kyydin järkättyä, ja hyvä että sainkin koska ei ollut ihan turha reissu...Suurkiitos Susanna kyydistä! :)

Tätä mieltä oli tuomarimme Kurt Nilsson Ruotsista mun pikku Dustylaisesta:
"utm. huvud och uttryck. Söt. utm. hals, goda proportioner, behöver mer volym i bröstparti. Goda vinklar, goda rörelser." ERI2

vapaa suomennos:
"erinomainen pää ja ilme. Söpö. erinomainen kaula, hyvät mittasuhteet, tarvitsee lisää volyymiä rintakehään. Hyvät kulmaukset ja liikkeet." ERI2

Ja näin katkesi meidän H-EH putki ;) Jess! Eipä voisi enään tyytyväisempi olla. Dusty esiintyi myös Jaxonvillen kasvattajaryhmässä joka oli rop-kasvattaja. Ryhmiin ei voitu jäädä kun en itse olisi päässyt turusta enään pois mitenkään, joten matka jatkui siis kotia kohti. :)

// Blogissa tällähetkellä väliaikainen ulkoasu kun edellinen lakkasi toimimasta kokonaan :( uutta odotellessa...jos jollakulla on intoa niin meille saa ihan mielellään väsätä uuden ;)