tiistai 2. huhtikuuta 2013

Iki-oma!

Dusty vietti viime to-ma kasvattajansa luona, tarkoituksena että Dusty olisi astutettu. Noh, koska aina ei mene niinkun strömsössä, niin oli Dusty ollut vähän liiankin kärttynen urokselle. Vähän tätä jo epäilin kun se on mun kanssa kyllä aina ollut semmonen että oli tärppipäivät tai ei niin hammasta tulee jos joku yrittää selkään, mutta oli se sitten ilmeisesti ihan samanlainen ollut vaikken itse ollut paikanpäällä ollenkaan. Kertaakaan ei siis uros päässyt astumaan meidän kärttyistä neitiä.

Siispä kasvattaja teki päätöksen olla käyttämättä Dustya ollenkaan, mikä varmasti on ihan oikea päätös. En usko että tuo yhtään suosiollisempi olisi ollut vaikka urosta olisi vaihdettu tms. Olisihan se ollut kiva nähdä minkälaisia pentuja tuo jättää jälkeensä mutta varmasti parempi näin, Dustya ei vaan ole tarkoitettu äitikoiraksi. :) 

Koska Dustya ei nyt sitten käytetä jalostukseen, niin kuten koiranetistäkin näkyy niin nyt mulla on paperillakin ihan oma koira! Dusty siis siirtyi kasvattajansa omistuksesta mun omistukseen :) Eipä tämä käytännössä oikein mitään muuta, mutta pakko myöntää että on kyllä kiva fiilis kun voin ihan virallisesti todeta että nyt se on mun iki-oma!

Kiitokset Dustyn kasvattajalle Oili Heleniukselle yhteistyöstä, ja siitä että saatiin maailman paras Maasulainen juuri meidän perheeseen

Koska pentuja ei nyt sitten tule niin voin hyvillä mielin tehdä suunnitelmia loppuvuodeksi. Ainakin kepit treenataan kuntoon että päästäisiin agilityssä vihdoinkin kisaamaan ja muutamat tokokokeetkin kattelin loppuvuodeksi...hui! Pari näyttelyä olisi kesällä suunnitelmissa ja ennenkaikkea kivaa yhdessäoloa.

Ja ettei ihan kuvattomaksi mene niin laitetaas vielä alle tämänpäiväinen video hallilta...Iisi kävi taas vähän juoksentelemassa putkeen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti