sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Missikisoja

Lauantaina ajeltiin Riitan kanssa taas vähän pidemmälle mätsäröimään, tälläkertaa lahden suuntaan. Koiria meillä oli mukana Iisi, Dusty, Donna ja Fiilis.

Tälläkertaa pikku Iisikin pääsi esiintymään, tultiin paikanpäälle ja Iisi pääsikin melkein heti kehään. Pieni esiintyi ihan superhienosti ja saikin parikehässä punaisen nauhan. Nauhakehässä ei sitten enää sijoituttu eli Iisille PUN-ei sij, ei kyllä tyytyväisempi voisi olla pienen esiintymiseen. Ihan superhieno penska!

Ennen muiden koirien kehää meillä oli pari tuntia luppoaikaa joka käytettiin ABCllä ruokailemiseen. Takasin kun päästiin majoituttiin sitten taas leiriimme, Dusty meni ensimmäisenä kehään ja esiintyikin ihan superhienosti! Tuloksena parikehästä punainen nauha, ja ilmeisesti tuomari tykkäsikin Dustysta jonkinverran kun nauhakehässä poimi Dustyn heti enismmäisenä jatkoon ja sijoittaen sen lopulta PUN3 sijalle! Donna esiintyi taas hyvinkin Donnamaiseen tapaan ja sai heti kättelyssä punaisen nauhan, nauhakehästä tuomari sijoitti Donnan ykköspallille eli tuloksena PUN1!

BIS-kehässä Tonttu poimittiin neljän parhaan joukkoon ja sijoitettiin lopulta kolmanneksi :)

Tulosten puolesta ei siis ollut ihan turha reissu meillä ;) Iisin isäkoira Laku kävi myös tyttöään moikkaamassa ja hitsit - Iisihän oli ihan kun pienoismalli Lakusta, ainoona erona vaan häntä! Oli tosi mukava nähdä Lakua! :)

Kiitokset Riitalle taas kerran matkaseurasta, otetaanhan taas pian uusiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti