tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa

Ihanaa kun aurinko paistaa, linnut laulaa ja vielä 8 aikaan illalla on ihan valosaa! Jotenkin tuntuu että itsekkin on paljon energisempi ja jaksaa enempi puuhailla  ja lenkkeillä koirien kanssa :)

Meille ei mitään ihmeellisempää kuulu, ollaan lähestulkoon päivittäin käyty pirunkorvessa kävelemässä n 5km lenkki, ja välillä vaihtelun vuoksi ollaan sipoonkorvessakin käyty vähän kallioilla kiipeilemässä. Itselläni päivät kuluu lähinnä pääsykokeisiin lukien - ihan yksin en joudu kuitenkaan lukemaan, pari ahkeraa apulaista hääräilee ja auttaa minua ahkerasti lukemaan....toinen yleensä makoilee selällään mun päällä tai vieressä ja haluais kovasti rapsutuksia - toinen auttais mielellään syömällä koko pääsykoekirjan tai heittelemällä leluja kirjan päälle....kumpi on kumpi, sitä voitte ihan itse arvuutella ;)

Illat on menneet vähän milloin missäkin treeneissä, muutaman viikon takaiset agitreenit meni ihan superisti! Tehtiin 13estettä putkeen Dustyn kanssa ja into pysyi koko ajan ja kovaa mentiin :) En muista koska viimeksi olisi ollut yhtä kuuma radan jälkeen! Viimeviikon agitreenit sujuivat myös hienosti, vähän oli rata haastavampi eli ei päästy ihan niin montaa estettä putkeen mutta tosi hienoja pätkiä saatiin silti. Dusty on jostainsyystä alkanut hidastelemaan kontakteilla, se tulee kontaktin puoleenväliin josta se hipsuttelee hiljalleen alas....kovat on pohdinnat nyt että jaksanko niitä alkaa vielä enemmän vahvistamaan tuonne alas vai lähdenkö ihan suoriltaan vaan vetämään läpi. Dusty kuitenkin on niin pieni koira että vaikka se vaan juoksisi läpi niin tassut osuu kyllä kontaktille aina. Meidän keppiprojekti alkoi jo näyttämään suht lupaavalta, mutta jostainsyystä tuli sitten vähän takapakkia ja vauhti taas hidastui minimiin. Pitäis nyt jostain repiä taas ne verkot niin päästäisiin vähän eteenpäinkin :) Ajattelin Dustylle myös hierojan varata lähiaikoina, ihan vaan että päästään tsekkaamaan ettei paikkoja ole jumissa.

Iisi on treenaillut vähän milloin mitäkin hyvin sekalaisesti, ikävä kyllä. Lähinnä ollaan tuota laatikkotreeniä tehty ja neiti alkaa jo hienosti tarjoamaan pyörimistä ilman apuja. Sitten seuraava askel olisi naksutella tuosta meille hieno perusasento. Ihan vähän ollaan myös seuraamista tehty mutta neidillä ei oikein tokoon vielä riitä keskittymiskyky kun pitäis vaan mennä tuhatta ja sataa eteenpäin. Hieman on myös uhma-ikää ilmassa, ja ollaan muutamaan otteeseen jouduttu keskustelemaan siitä esim. että mitä saa syödä ja tullaanko kutsuttaessa luokse vai ei....Iisi on tosiaan aika kova kiroilemaan takaisin kun sitä komentaa jostain, ihanaa kun pieneltä löytyy noin paljon luonnetta! ;)

Iisin häntä alkaa jo olemaan aika mukavan näköinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti