lauantai 16. huhtikuuta 2011

Haaste

"Tässäpä teille haastetta, kanssabloggaajat! Haastan teidät kaikki tekemään saman - kasaamaan koirienne tarvikkeet lattialle, valokuvaamaan ja esittelemään kamppeet."

Eikun kuvailemaan! Tosin kuvaillessani tyttöjen tavaroita huomasin, että näiden tavaroita on oikeestaan mahdotonta kuvata, kun kokoajan löytyi vaan lisää ja lisää...joten täsäs nyt osa tavaroista esiteltynä! :)

Emman pannat, pinkki leopardikuvioinen puolkurkkari, vihreä mokka-solkipanta, ruskea nahka-solkipanta, Afrikasta tuotu solkipanta, ruskea nahkainen puolkurkkari (käytetään oikeastaan vaan tätä!) ja ketju-puolkurkkari.

Dustyn pannat, alhaalta katsoen kolme ensimmäistä pentupantoja jotka ovat jo liian pieniä Dustylle, nailon-puolkurkkari, pinkki solkipanta, pinkki nahkainen timantti-solkipanta (joskus käytössä), oikealla ylhäällä vaaleanpunainen puolkurkkari (käytössä melkein aina!) ja punainen solkipanta joka on voitettu mätsäristä.
Valjaat, siniset hurtan y-valjaa, khaki-väriset hurtan t-valjaa. Dustylla välillä käytössä noi y-valjaat.

Hihnat, pinkki hihna (Dustyn, käytössä tapahtumissa), Emman nahkahihna, Dustyn nahkahihna, punainen nailon-hihna joka ei ikinä ole käytössä, ja flexi jota käytettiin kun Emman jalka oli leikattu eikä sitä saanut päästää vapaaksi (itse inhoan flexejä muuten, mutta silloin toi oli kyllä ihan kätevä).

Näyttelyhihnat ja pannat, hopea puolkurkkari, musta-hopea hihna-panta systeemi, pari hopeista snakea (joista en pidä johtuen niiden paksuudesta), ohut snake (käytössä Dustylla!), ohut hihna jossa pieni lukko (käytössä Dustylla!) ja paksu näyttelyhihna.

Heijastimia, likainen heijastinliivi, heijastin tarra ja pari royal caninin hihnaan kiinnitettäviä heijastimia!

Turkinhoitojuttuja yms, kampa, kaksipuolinen harja, furminator, shampoo joku tassurasva

Takkeja, musta-punanen,  sininen ja punainen sadetakki (saatu tutuilta), tummansininen snoopy-villapaita (saatu tutuilta), koirien lippis (voitettu mätsäristä), V.I.P-paita (very important pet)


Ruoka- ja vesikuppeja, namitaskuja yms, puna-musta matkakuppi, tyttöjen hopeiset ruokakupit, muovinen vesikuppi, sininen kuppi, vihreä kuppi, hopeinen kuppi, puna-musta matka vesipullo (joka vuotaa...) ja pari namitaskua

Nameja, näytepussi, jotain koirankeksejä, toisenlaisia namea (joita löytyy kaapista vielä pari pussia) ja kuivattua kananhelttaa

Murto-osa leluista!

Yksi koirien pedeistä (mun huoneesta löytyy vielä 2)

Arthroflex-ravintolisä, Emman vetorylit, nutrolin-öljy

Siinä nyt siis oli osa meidän tavaroista... :) Tuli kyllä huomattua että vois ehkä heittää pois vähän tavaroita kun noita on TODELLA paljon...osa tavaroista ei edes ikinä ole ollut käytössä missään!
Loppuun vielä viimeviikkoisia tokoilu-kuvia:


Perusasento

Perusasento vol2

Seuraamista
Palkkausta

Hanskapalkka
Loppuun vielä Dustyn virallinen 11½kk poseeraus! Kyllä se aika hieno on vaikka itse sanonkin :--)

4 kommenttia:

 1. Vastaus meijän blogin kommenttiin: Kiitos :)

  -----

  Huhhuh, teillä kyllä tavaraa riittää :D
  Vois itekkin penkoa noita tavaroita ja tarttua haasteeseen! ;)

  VastaaPoista
 2. Munki pitäis saada aikaseksi tehä toi haaste :)

  VastaaPoista
 3. Noita kampoja ja harjoja vois käyttää useammin... ja noi takit vois varmaan antaa jollekin joka niitä tarvitsee. T.Äiti

  VastaaPoista
 4. Aika paljon tarvaa löytyy ;)No kyllä meijänki talosta löytyy paljon hihnoja pantoja, näyttelyjuttuja ja muita sellaisia..Meillä on 2 saksanpaimenkoiraa ja 2 landseeria, saksanpaimenkoirat tyttöjä ja toinen landseereista tyttö, toinen poika. sakemannit: Hitu ja Nala, landseerit: Luna ja Rocky
  T. Linda 10-v

  VastaaPoista