sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Häppeninkiä

Katotaan jos saaisin viimeviikon tapahtumia vähän tiivisteltyä tänne :)

Maanantaina käytiin taas ojangossa treenilemassa porukalla. Dustyn kanssa tehtiin vaan yksittäisiä esteitä ja ei voi muuta kun olla ylpeä mamman Maasusta, kyllä se on vaan hieno! Sain myös todeta että tosi hienosti Das toimii häiriössäkin, nyt ei toi torstain testitilaisuus niin paljoa jännitä :--) Eipä tästä reissusta kai oikein mitään erikoista kerrottavaa ole, suurkiitos seurasta kaikille mukana olleille!

Perjantaina saatiin taas uusia tuttavuuksia kun käytiin pukinmäessä Ninan ja Luka-bc'n(kohta 4kk) kanssa lenkillä. Kierreltiin joku pari tuntia, ja koiratkin pääsivät leikkimään :) Dusty tosin päätti olla tylsä eikä leikkinyt melkein ollenkaan Lukan kanssa, pari kertaa kuitenkin saatiin mukavat juoksutuokiot aikaseksi! Kiitokset seurasta teillekkin, oli oikein mukavaa! Pitää joku kerta mennä uusiks ;)

Tänään kävin ensin aamulla koirien kanssa tunnin pitusella aamulenkillä, on se kyllä kiva lenkkeillä kun aurinko paistaa ja on lämmintä! Lenkin jälkeen lähdettiin Dustyn kanssa kohti malminkartanon sirkuskenttää jossa oli SBCAK'in järjestämä mätsäri. Koiria oli paikalla ihan älyttömästi, ja pienissä aikuisissa (jossa Dusty nyt ekaa kertaa oli...hui!) oli jopa 64 koiraa. Dusty sai parikehässä ihan ansaitusti sinisen nauhan, neitiä kiinnosti maan hajut vähän enemmän kun ravaaminen ;) Sinisten kehässä Das oli lopulta hienosti SIN4! Tyytyväisempi en voisi olla. D esiintyi tosi kauniisti nauhakehässä, ja nyt toi seisominenkin on vihdoinkin alkanut sujumaan ilman että on takajalat ihan rungon alla....hitaasti hyvää tulee sanoo Maasu :)
Kiitokset seurasta erityisesti Linnealle mutta myös kaikille muille paikalla olleille, ja onnea muillekkin pärjänneille (tai muuten vaan päivään tyytyväisille) petsieläisille ja muille kavereille!

Loppuilta sujuikin sitten lepposasti Terhillä ja Matilla istuskellen.


Dusty 11kk 2vko
Säätämistä kehässäLiikettä

Tässä myös vähän kuvia tämänpäiväiseltä aamulenkiltä, ilma oli tosiaan aika kesäinen, joten toivotaan että se kesä sieltä kohta tulisi! Me jo innolla odotellaan että päästään tekemään kevään ensimmäisiä pyörä ja rullaluistin-lenkkejä. Kovaa vautia on lumet jo sulamassa, vielä kun sulaisivat noilta meidän hiekkateiltä niin päästäisiin kunnolla lenkkeilemään! Niille jotka eivät vielä tiedä niin Dustyhan tosiaan ei liiku ulkona minnekkään kun on märkää...sitä saa ihan kirjaimellisesti vetää perässä aina välillä. Nyt kun aurinko kuitenkin on kuivattanut jo aika paljon teistä, niin tykkää pikkuotuskin lenkkeilystä!  


Nämäkin kyltit olivat vielä pari viikkoa sitten ihan lumen peitossa!
Dusty oli kovin kiinnostunut sorsista joita on taas alkanut näkyä meidän ankkalammella
 
Hmmm...mitäs täältä löytyy? 
Vähän piti poseerata :) Dusty on jo melkein Emman kokoinen!

Ja mummolla riittää vielä rutkasti virtaa kuten tästä.......ja tästä kuvasta näkee! :)
 Näiden lisäksi ollaan pari kertaa oltu Linnealla kyläilemässä ja Dusty on ollut mun mukana vähän joka paikassa, mutta näistä en jaksa erityisemmin raapustella mitään.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja onnea menestyksestä mätsärissä! :)

    VastaaPoista
  2. DasDas on kasvanu hirveesti ja näyttää ihan pirun hyvältä <3 Onnea sijoituksesta! :)

    VastaaPoista